BOS trainingslocatie in Ermelo. Voor sales-, after sales en management ontwikkeling.

BOS is gevestigd in Ermelo en bedient voornamelijk MKB- en Corporate klanten door heel Nederland. En is daarnaast ook regelmatig betrokken bij internationale projecten. BOS is een bedrijf met een gezonde commerciële drive en informele werksfeer. Regelmatig hebben wij nieuwe vacatures.

BOS groeit en is op zoek naar een junior E- Learning Developer

Een enthousiaste starter op de arbeidsmarkt die online techniek en creativiteit inzet om E-learning tot een belevenis te maken. En klantcontact leuk vindt!

Heb jij een HBO/WO opleiding genoten in het werkveld ‘Learning & Development’, heb je kennis van methodieken, technieken en tools voor het creëren van content voor E-learning modules én ben je bekend met de techniek van Learning Management Systems (LMS)? Dan hebben wij een aantrekkelijke werkomgeving voor je waarin volop gelegenheid is voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met de directie van BOS en senior developers werk je aan ambitieuze projecten voor grote opdrachtgevers van BOS. We werken voor en mét onze klanten, dat betekent dat je ook (veel en vaak) klantcontact hebt om samen met ‘content-experts’ van onze klant, nieuwe E-Learning modules te ontwikkelen en LMS platformen succesvol te implementeren en exploiteren.

Interesse in deze vacature?

Check het functieprofiel en laat van je horen!

Functieprofiel jr. e-developer