Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, heeft in de afgelopen maanden samen met BOS vorm gegeven aan de Telindus Academy. Telindus helpt klanten om hun IT infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en (managed)services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren.

Om een hoogwaardige dienstverlening aan de klanten van Telindus te borgen is het van groot belang dat Telindus de kennis en vaardigheden van haar medewerkers op het allerhoogste niveau brengt én houdt. Zodat de organisatie kan voldoen aan de steeds hogere eisen die aan IT worden gesteld en verwachtingen van klanten kunnen worden waargemaakt. BOS bouwt en ontwikkelt samen met de mensen van Telindus de nieuwe Telindus Academy. Daarvoor is de afgelopen maanden gewerkt aan de ontwikkeling van de eerste programma’s. Op dinsdag 17 april heeft de eerste groep Accountmanagers en Solution consultants het Masterprogramma ‘Coach de Klant’ afgerond.

BOS feliciteert de eerste Accountmanagers en Solution consultants die daarmee hun certificaat ‘Adviserend Verkopen’ hebben behaald: Suzanne Jakobs, Duncan van Wijk, Pepijn Lubbers, Leonie Bourgondiën, Marco Schalkx, Jordan van Bruggen, Bert Hoving en Armand Hettinga, van harte gefeliciteerd!

Speciale felicitaties voor Duncan van Wijk voor de beste presentatie van de dag!