Recruitment Academy

Recruitment Academy: Arbeidsmarktcommunicatie met magneetkracht!

Onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie | Overtuigende gesprekstechnieken | Doordachte onboarding

Hoe vergroot u de aantrekkingskracht van uw organisatie in een competitieve arbeidsmarkt? Hoe prikkelt u talent, high potentials en ambitieuze professionals – en loopt u voorop in nieuwe manieren van medewerkers werven en binden?

Uw droomkandidaten zijn nét klanten. Ze zijn moeilijk te bereiken, hebben volop keuze en stellen hoge eisen aan hun functie en werkomgeving. Vanuit een schat aan ervaring in salesopleidingen richt BOS voor uw organisatie een eigen academy in. Met dit organisatieontwikkeltraject werkt u steeds aan onderscheidende content, overtuigende gesprekstechnieken en een doordachte onboarding. Zodat u de juiste nieuwe collega’s blijvend enthousiasmeert voor uw organisatie.

Wat is de Recruitment Academy?

De Recruitment Academy is een organisatieontwikkeltraject, beschikbaar in 3 varianten: Basis, Plus en Premium. Het ontwikkeltraject combineert het leereffect van trainingen in (social) recruitment met concrete ondersteuning in contentproductie.

De basis van ieder pakket is een combinatie van contentontwikkeling en gerichte training. In het Basispakket zit:

  • Ontwikkeling van blogs en bijpassende social updates
  • Training functieprofielen schrijven en websitecontent produceren
  • Training werving- en selectiegesprekken voeren
  • Trainingsessies social recruitment, LinkedIn profieloptimalisatie en arbeidsmarktcommunicatie

Het Basispakket is uit te breiden naar het Plus- of Premiumpakket. Met extra onderscheidende componenten optimaliseren we uw Recruitment Academy. Want, bij BOS werken we op basis van maatwerk. We stemmen de inhoud van de Academy graag af op uw specifieke wensen.

Online aanwezigheid. Persoonlijk contact. Overtuigingskracht. Hanteer een effectieve verkoopstrategie in het recruitmentproces. Met een Recruitment Academy weet u talenten en professionals te ráken, zelfs uit de ‘ongrijpbare’ generaties Y en Z.
+31 (0) 341 498 160
Contactformulier