Meer rendement uit uw sales teams en partnerkanaal

Heeft u het idee dat er winst valt te behalen bij de directe verkoop teams en in het partnerkanaal? Wilt u de kwaliteit van de directe en indirecte sales naar een hoger plan brengen met meer winstgevende omzet? Een eigen Sales Academy is dé manier om competenties, product- en propositiekennis te ontwikkelen en management- en leiderschapsvaardigheden te verbeteren.

Sales met maximale focus op de juiste propositie

BOS brengt in kaart welke stappen nodig zijn om naar een klantgerichte salesorganisatie met gestroomlijnde processen toe te werken. Die gefaseerde aanpak vertalen we in concrete verbeterprogramma’s. Zowel voor de eigen verkooporganisatie als voor het partnerkanaal.

Salesteam- en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s

BOS zet in op kwaliteit. Kort gezegd: wij leiden sales mensen op met de ambitie en drive om het nog beter te doen voor de klant én de organisatie. Met kennis van zaken en de juiste verkoop skills. Die luisteren en dóór durven vragen om de klantwens helder te krijgen. En die écht professioneel kunnen adviseren en daarmee een stevige basis leggen voor een langdurige klantrelatie. BOS heeft een breed opleidingsprogramma met specifieke trainingen voor sales op elk niveau. En draagt zorg voor borging van de opgedane kennis.

Channel ontwikkelingsprogramma’s voor het partnerkanaal

Klanten willen zaken doen met deskundige, betrouwbare en sociaal vaardige leveranciers. De kennis en kwaliteit van uw business partners is dus van groot belang. BOS heeft een professioneel Partner Programma ontwikkeld waarmee u uw business partners optimaal kunt opleiden en ondersteunen. Zodat zij op een effectieve en efficiënte manier meer gaan verkopen. Goed voor u en voor hen. Wij helpen met het opzetten en uitrollen van dergelijke bedrijfsacademies, leermodule ontwikkeling, e-learning en certificering.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier