BOS Campus concept

De BOS Campus bestaat uit diverse online leerplatforms waar deelnemers op verschillende manieren kunnen werken aan hun inhoudelijke kennis. Daarnaast kan een online platform ook worden ingezet in de ondersteuning van trainingsprogramma’s die gericht zijn op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. De BOS Campus bestaat uit de volgende componenten:

Platform 1: Digitale Leeromgeving (DLO), de BOS Campus bibliotheek

Een Digitale Leeromgeving (DLO) is een online omgeving waarin je digitaal kunt leren. Een ander veelgebruikte term daarvoor is Learning Management Systeem (LMS). Beide begrippen staan voor een ‘digitaal schoolgebouw’ waarbinnen je lesstof (E-learning modules) kunt bestuderen, leerlingen kunt volgen, schoolboeken zijn opgeslagen etc.  BOS realiseert in elke bedrijfsacademie een eigen DLO, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Wij faciliteren het digitale platform en ondersteunen  bij de ontwikkeling van digitale E-Learning modules.
Meer over de Digitale Leeromgeving (DLO)

Platform 2: BOS Reflector

BOS Reflector logoBOS Reflector werkt volgens een innovatieve en interactieve methodiek, gebaseerd op principes van  ‘70-20-10’ en ‘action learning’. BOS Reflector is beschikbaar via een online platform en aantrekkelijk vormgegeven in een gebruiksvriendelijke app die leren activeert. En tevens kennis borgt door medewerkers zelf eigenaar te maken van hun persoonlijke ontwikkeldoelen.
Meer over de BOS Reflector app

Platform 3: BOS Challenge

BOS Challenge logoBOS Challenge maakt leren leuk en daagt uit. Het is een app die kennis en expertise uit gaming industrie inzet om mensen te motiveren. Bijvoorbeeld om dagelijkse challenges in vorm van duels met collega’s te spelen, of door binnen een minuut diverse quizzen op allerlei niveau te spelen. Challenges geven meer uitdaging en een competitief element. Het maakt leren leuk en makkelijk!
Meer over de BOS Challenge app

E-mail
Contactformulier
+31 (0) 341 498 160