BOS Challenge maakt leren leuk en daagt uit. Het is een app die kennis en expertise uit gaming industrie inzet om mensen te motiveren. Bijvoorbeeld om dagelijkse challenges in vorm van duels met collega’s te spelen, of door binnen een minuut diverse quizzen op allerlei niveau te spelen. Challenges geven meer uitdaging en een competitief element. Het maakt leren leuk en makkelijk!

Hoe meer kennis, hoe succesvoller de medewerker. En daarmee ook uw organisatie. Het vergroten van kennis door essentiële feiten te leren en te borgen, is dus van onschatbare waarde. Dat betekent dat leren leuk moet zijn en geen verplichting. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor aantoonbaar beter resultaat. Leren met een funfactor draagt daar aan bij.

De BOS Challenge App is een intelligente leeromgeving en biedt een nieuwe, leuke en effectieve manier van leren:

 • Uitdaging tot leren via een spelelement
  Een leuke trivia game daagt deelnemers op een unieke en eenvoudige manier uit voor een game die op een tijdstip naar keuze en in maximaal 5 minuten per dag wordt gespeeld. Iedere vraag is gerelateerd aan kennis die uw werknemers moeten beheersen.
 • Effectief en efficiënt door spelenderwijs leren
  Het principe van spelenderwijs leren (serious gaming) zorgt voor een plezierige, effectieve kennisoverdracht die het kennisniveau blijvend verhoogt door de dagelijkse herhaling. Hierdoor absorberen én onthouden gebruikers meer dan 90% van het lesmateriaal.
 • Continuïteit door Bite Sized Learning
  Teveel informatie en grote concepten werken overweldigend en belemmeren aantoonbaar het leerproces. Het platform biedt daarom kennis in ‘bite-sized pieces’. Hierdoor krijgen uw medewerkers nooit meer kennis aangeboden dan zij kunnen onthouden.
 • Beschikbaarheid en gebruikersgemak
  BOS Challenge is voor iedere gebruiker 24/7 beschikbaar via een aantrekkelijke en intuïtieve app voor mobiele devices als tablets en smartphones. Nadere training of uitleg is door het grote gebruikersgemak niet nodig. Medewerkers kunnen er direct mee aan de gang.
 • Optimale individuele leercurve
  De intelligentie van het platform zorgt per deelnemer voor een gepersonaliseerde en optimale leercurve. Het systeem toetst continu of medewerkers over relevante kennis beschikken en herhaalt uitdagingen op precieze intervallen. Zo wordt een geoptimaliseerde leerervaring geboden die tot een maximaal leerresultaat leidt.
+31 (0) 341 498 160
Contactformulier