BOS Reflector is een methodiek die gericht is op het ondersteunen van gedragsverandering. Leren en ontwikkelen gebeurt niet vanzelf. BOS stimuleert deelnemers daarom niet alleen in trainingen, maar ondersteunt hen vervolgens ook in de dagelijkse praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek ontwikkeld, waarin principes zoals ‘70-20-10’ en ‘action learning’ centraal staan. 

BOS Reflector is beschikbaar via een online platform en aantrekkelijk vormgegeven in een gebruiksvriendelijke app die leren activeert. En kennis borgt door medewerkers eigenaar te maken van hun persoonlijke ontwikkeldoelen. Dat begint bij het opknippen van materie in haalbare en persoonlijke doelen en hier stelselmatig op reflecteren. Deelnemers ontvangen feedback uit hun directe omgeving en bereiden zich voor op voor hen uitdagende momenten die voortvloeien uit de ontwikkeldoelen.

BOS Reflector werkwijze

BOS Reflector is gebaseerd op 4 belangrijke pijlers:

 1. Focus & succes
  We helpen medewerkers hun persoonlijke doel op te knippen in haalbare stappen. Dit zorgt voor focus en de kans om tussentijdse successen te halen en te vieren.
 1. Reflectie & inzicht
  We stimuleren medewerkers om stelselmatig te reflecteren. Dit zorgt voor inzicht in hun huidige gedrag en stelt hen in staat om nieuw gedrag toe te passen in hun eigen praktijk.
 1. Feedback & ondersteuning
  We helpen medewerkers een persoonlijk feedbackteam samen te stellen. Dit zorgt voor meer sociale betrokkenheid binnen een team en versnelt de ontwikkeling enorm.
 1. Inspiratie & kennis
  We stimuleren medewerkers dagelijks met interessante tips video’s, boekensuggesties en oefeningen. Dit zorgt voor inspiratie en verhoogt de kennis van de medewerkers.
+31 (0) 341 498 160
Contactformulier