U wilt talenten en ambitieuze professionals aantrekken en vasthouden. Minder personeelsverloop realiseren. Dit vraagt om onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie, overtuigende gesprekstechnieken en een doordachte onboarding. BOS lanceert de ‘Recruitment Academy’: een hr-ontwikkelprogramma voor het werven, onboarden en binden van de juiste nieuwe collega’s.

Uw droomkandidaten zijn nét klanten. Ze zijn moeilijk te bereiken, hebben volop keuze en stellen hoge eisen. Hoe vergroot u de aantrekkingskracht van uw organisatie in een competitieve arbeidsmarkt? Hoe prikkelt u talent en ambitieuze professionals – en loopt u voorop in nieuwe manieren van medewerkers werven en binden? Vanuit een schat aan ervaring in salesopleidingen richt BOS voor uw organisatie een eigen Recruitment Academy in.

Donderdag 13 juni: Recruitment Academy Launch
Op donderdagmiddag 13 juni lanceert BOS de Recruitment Academy bij ons op locatie in Ermelo. Op de lancering ontdekt u hoe u gericht werkt aan onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie, overtuigende gesprekstechnieken en een doordachte onboarding voor uw organisatie. In 3 workshops krijgt u inzicht in de hoofdthema’s van dit ontwikkelprogramma.

Wanneer           donderdagmiddag 13 juni
Waar                  Horsterweg 192 in Ermelo
Hoe laat            van 14.00 tot 16.30 uur, aansluitend borrel

Wat is de Recruitment Academy?
De Recruitment Academy is een organisatieontwikkeltraject, beschikbaar in 3 varianten: Basis, Plus en Premium. Het ontwikkeltraject combineert het leereffect van trainingen in (social) recruitment met concrete ondersteuning in contentproductie. Met dit organisatieontwikkeltraject werkt u steeds aan onderscheidende content, overtuigende gesprekstechnieken en een doordachte onboarding. Zodat u de juiste nieuwe collega’s blijvend enthousiasmeert voor uw organisatie.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Online aanwezigheid. Persoonlijk contact. Overtuigingskracht. Hanteer een effectieve verkoopstrategie in het recruitmentproces. Met een Recruitment Academy weet u talenten en professionals te ráken, zelfs uit de ‘ongrijpbare’ generaties Y en Z. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Recruitment Academy voor uw organisatie? Kom ook naar de lancering op 13 juni.

Meld u aan voor de launch bij Anoesh Beyazkaya van BOS via e-mail anoesh.beyazkaya@bos-com.nl of telefoonnummer 0341 49 81 60.