Het team van BOS zet zich dagelijks in voor de commerciële ontwikkeling van professionals, afdelingen en organisaties. Er is altijd ruimte voor méér ontwikkeling en verandering. En dat geldt natuurlijk ook voor onszelf. Daarom namen we op 8 mei deel aan de BOS-training ‘Klantgericht Schrijven’ van onze taaltrainer Michel Groenveld.

Ons team van projectmanagers, consultants, ondersteuners, planners en office managers heeft dagelijks te maken met communicatie-uitdagingen. Hoe kan ik mijn klant overtuigen van het beste aanbod? Met welke woorden overtuig ik de beslissers? En hoe profileer ik mezelf als expert op social media?

Praktische opdrachten
In de hands-on training ‘Klantgericht Schrijven’ bracht Michel ons alles bij over actief en ontvangergericht schrijven. De training omvatte o.a. een opfriscursus spelling en diverse schrijfopdrachten. Ook leerden we kritisch kijken naar ons eigen schrijfwerk. Kortom, een praktische training die direct waardevolle inzichten heeft opgeleverd.

Meer aandacht voor schrijfvaardigheid
In onze commerciële ontwikkelprogramma’s krijgen schriftelijke vaardigheden steeds meer aandacht. Want: een goed geformuleerde tekst helpt om erkend te worden als professional én versterkt commerciële successen. Dat kan het BOS-team nu ook beamen.

Ook beter leren schrijven?
Wilt u ook werken aan uw schriftelijke vaardigheden? Wij bieden zowel incompanytrainingen (voor afdelingen) als open trainingen (voor individuele professionals).

Het programma ‘Klantgericht Schrijven’ bestaat uit 4 modules:

Lees meer over het programma ‘Klantgericht schrijven’.