Hoe zorg je dat gedragsverandering ook na de training doorzet? Is iedereen op de dag van training enthousiast en vast van plan het geleerde toe te passen? In de waan van de dag zakt het helaas snel weg en vervalt men in ‘oud gedrag’. Jammer, want daarmee rendeert de investering in trainingen onvoldoende.

Groei- en ontwikkelproces

BOS ziet training daarom als de stárt van een groei- en ontwikkelproces. Om te zorgen voor duurzame gedragsverandering zetten we in op dagelijkse training en reflectie. Daardoor slijten nieuwe vaardigheden en patronen in en worden ze een vanzelfsprekende handeling of natuurlijk onderdeel van gedrag.

Persoonlijk en online

Voor die dagelijkse oefening op maat (dus op persoonlijke leerdoelen) introduceren we Performance Coaching. Dat is een innovatieve en interactieve methodiek, gebaseerd op principes van ‘70-20-10’ en ‘action learning’. Het gaat om een combinatie van persoonlijke live coaching én een online platform en gebruiksvriendelijke app. Deze app activeert het leren, maakt deelnemers zelf eigenaar van hun persoonlijke ontwikkeldoelen en laat hen zelf (en anderen) reflecteren op hun gedrag.

Perfomance Coach

De Performance Coach helpt deelnemers hun persoonlijke doel op te knippen in haalbare stappen. Dit zorgt voor focus en de kans om tussentijdse successen te halen en te vieren. Het online platform (in de vorm van een app) faciliteert stelselmatige reflectie op eigen gedrag. Maar ook support en feedback door mensen in de omgeving van de deelnemer. Dat zorgt voor inzicht in eigen gedrag en stelt hen in staat om nieuw gedrag toe te passen in hun dagelijkse praktijk. Met interessante tips, video’s, boekensuggesties en oefeningen worden deelnemers door de app dagelijks (of naar gelang behoefte, in te stellen door de deelnemer) gestimuleerd en geïnspireerd. Deze support zorgt voor enthousiasme en ambitie en maakt de deelnemer tot zijn/haar eigen coach bij het bereiken van het beoogde doel.

Blijvende gedragsverandering

Deze continue coaching met behulp van het online platform wordt versterkt door intervisie sessies en persoonlijke coaching door een gelicenseerde performance coach. Door de combinatie van deze blended learning (online en offline) ontstaan blijvende nieuwe gedragspatronen.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier