Op 5 juli heeft de eerste groep medewerkers van Teva Nederland een inspirerend programma bijgewoond ter gelegenheid van de lancering van de gloednieuwe Teva Academy. Op de inspirerende BOS locatie Sotto Lounge informeerde Danny Donkers, Therapeutic Area Director Respiratory Benelux and Nordics, de Sales-, Marketing- en Medical teams over dit nieuwe initiatief.

Teva in Nederland is een allround farmaceutisch bedrijf dat nationaal en internationaal actief is. Alles wat zij doen is gericht op de – onvervulde – behoeften van patiënten. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen geneesmiddelen, ziekenhuisproducten en zelfzorgproducten. In Nederland is TEVA de grootste leverancier van medicijnen: één op de vijf verpakkingen die de apotheek aan klanten levert is een product van Teva. Teva in Nederland is onderdeel van Teva Pharmaceutical Industries dat tot de tien grootste farmabedrijven ter wereld behoort.

 

 

Teva Academy

De veranderingen in de zorgmarkt zijn talrijk: technologische, economische en wettelijke veranderingen maken dat de Teva medewerkers doorlopend moeten werken aan hun parate kennis en individuele vaardigheden. Teva wil daarom beschikken over een opleidingshuis waarin voor alle medewerkers passende opleidingen beschikbaar zijn. We zijn trots dat Teva Nederland BOS geselecteerd heeft voor de ontwikkeling van de Teva Academy. Als betrokken business partner zal BOS de academy doorontwikkelen en faciliteren gedurende de komende jaren. De opleidingen in de Teva Academy zijn ‘blended’: inhoudelijke kennis wordt vooral online aangeboden aan deelnemers. Vaardigheden worden ontwikkeld in klassikale programma’s. Voor 2018 is een uitdagend portfolio samengesteld waarin persoonlijke en commerciële ontwikkeling centraal staan. Aangevuld met opleidingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling, Marketing, Social Selling en Klantgericht Schrijven. Kortom, voor iedereen mooie kansen om te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

BOS feliciteert Teva Nederland met de lancering van de Teva Academy en wenst deelnemers veel succes en plezier!