Op 27 februari hebben 10 nieuwe Ricoh salesmedewerkers hun ‘Sales Professional’ certificaat behaald. In de afgelopen maanden heeft Ricoh samen met haar partners Sterksen en BOS gewerkt aan werving en selectie van maar liefst 50 nieuwe salestalenten. De Sales Experience Dagen werden bezocht door 150 kandidaten waarvan ruim 40 talenten inmiddels een contract op zak hebben. Hun opleiding is in volle gang!

Salesontwikkeling en persoonlijke groei
Het opleidingsprogramma dat BOS heeft ontwikkeld voor deze doelgroep richt zich op zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Een stevige mix die hen maximaal ondersteunt om hun nieuwe uitdaging aan te gaan en een goede basis legt voor hun verdere carrière.

Aan de slag in de praktijk!
Inmiddels hebben drie groepen het door BOS op maat ontwikkelde opleidingsprogramma met succes afgerond, een vierde groep start met de opleiding begin maart. Deelnemers uit de eerste drie groepen zijn nu aan de slag bij de verschillende regionale Ricoh Document Centers en in de Major- en Corporate Accountgroep van Ricoh Nederland. En niet zonder succes! Een groot deel van deze starters hebben de eerste opdrachten al gerealiseerd. Overigens stopt de opleiding van de deelnemers niet na afronding van hun basisprogramma. Zij worden gedurende drie tot zes maanden aanvullend gecoached en begeleid door een BOS trainer/coach. Vervolgens zullen de deelnemers vanaf september 2018 gaan deelnemen aan de certificeringsprogramma’s van de Ricoh Partner Academy.

 

Bekijk het volledige opleidingsaanbod van BOS op http://www.bos-com.nl/overzicht-opleidingsprogrammas/