Nieuwsoverzicht van BOS

Home/Nieuwsoverzicht van BOS

Boei, bind en beweeg je (potentiële) klant met een goede storyline

Auteur: Watze Bakker Spreken voor groepen, voor veel mensen is dit een grote angst. Terwijl een goed verhaal hebben én dit op een overtuigende manier brengen voor iedere organisatie een must is. Want consumenten nemen steeds vaker beslissingen op basis van je verhaal, in plaats van je productkwaliteit. Zeker als die in de ogen van de klant gelijk is. Ik deel graag mijn inzichten over hoe je met jouw verhaal potentiële klanten boeit, bindt en beweegt. Hoe breng je jouw verhaal op zo’n manier dat je je toehoorders blijft boeien, vervolgens naar aanleiding daarvan een bedrijf of persoon aan je

Kom los van belemmerende overtuigingen, wees creatief!

Bij mij komt er veel negatieve energie vrij door berichtgeving in de media. Als ik daaraan toegeef, heeft die negativiteit veel impact op mijn (werk)leven en triggert dit belemmerende overtuigingen. Dat zie ik ook om me heen. Wat ik nu bijvoorbeeld bij veel salesprofessionals hoor: “Ik wil wel aan de slag met new business, maar corona laat het niet toe.” Herkenbaar? Ik zeg: vind een andere manier van werken! Weg met belemmerende overtuigingen en op naar creativiteit. Laten we eens doorgaan op sales. Wellicht is een belemmerende overtuiging voor jou op dit moment: een prospect zit niet te wachten op

BOS introduceert nieuwe dienst: Recruitment Academy

U wilt talenten en ambitieuze professionals aantrekken en vasthouden. Minder personeelsverloop realiseren. Dit vraagt om onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie, overtuigende gesprekstechnieken en een doordachte onboarding. BOS lanceert de ‘Recruitment Academy’: een ontwikkelprogramma waarmee u uw organisatie effectiever maakt in het werven, onboarden en binden van de juiste nieuwe collega’s.

Ricoh Master Certificering

Ook in 2018 zijn er weer veel certificaten behaald én verlengd aan de Ricoh Partner Academy! Op 20 december is het laatste Master programma van 2018 (‘Adviserend Verkopen’) afgesloten. De jury, Remco Baten, Directeur Particulier & Zakelijk bij Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs, Rob Baggerman, Commercial Director Ricoh Nederland en Marco Pesie, ‘founder’ van BOS, kregen ook dit keer uitstekende presentaties voorgeschoteld. 

Lancering Teva Academy!

Op 5 juli heeft de eerste groep medewerkers van Teva Nederland een inspirerend programma bijgewoond ter gelegenheid van de lancering van de gloednieuwe Teva Academy. Op de inspirerende BOS locatie Sotto Lounge informeerde Danny Donkers, Therapeutic Area Director Respiratory Benelux and Nordics, de Sales-, Marketing- en Medical teams over dit nieuwe initiatief.

Eerste Sales certificering Telindus Academy

Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, heeft in de afgelopen maanden samen met BOS vorm gegeven aan de Telindus Academy. Telindus helpt klanten om hun IT infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en (managed)services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren.

7e seizoen Ricoh Partner Academy

Op 20 maart zijn tijdens de jaarlijkse informatiesessie alle ondernemers van het Ricoh reseller-channel geïnformeerd over de programmering van de Ricoh Partner Academy. Alweer het 7e seizoen waarin Ricoh training en certificering borgt en daarmee voor zowel het partnerkanaal als voor de eigen organisatie, sales en service op niveau houdt. Het evenement vond plaats in Ermelo, in de inspirerende ‘Sotto Lounge’ van gastheer Wilco van den Baar.

Nieuw Ricoh Salesteam gecertificeerd!

Op 27 februari hebben 10 nieuwe Ricoh salesmedewerkers hun ‘Sales Professional’ certificaat behaald. In de afgelopen maanden heeft Ricoh samen met haar partners Sterksen en BOS gewerkt aan werving en selectie van maar liefst 50 nieuwe salestalenten. De Sales Experience Dagen werden bezocht door 150 kandidaten waarvan ruim 40 talenten inmiddels een contract op zak hebben. Hun opleiding is in volle gang!

BOS certificeert Reflector trainers

Hoe zorg je dat training ook écht effect heeft in de dagelijkse praktijk? Voor BOS is dat een cruciaal gegeven in de dienstverlening. Daarom zien we trainingen  niet als instant verander-oplossingen maar juist als de stárt van een transformatie.  En gaan de deelnemers na hun training met behulp van de BOS Reflector gewoon dóór met werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Nieuw Ricoh Salesteam start aan Ricoh Academy

Deze week is een 3e groep nieuwe Ricoh medewerkers gestart die tijdens de Ricoh Sales Experience Dagen kozen voor een baan bij Ricoh. Zij volgen een intensief opleidingsprogramma met onder andere praktische sales- en productrainingen. Daarnaast ontwikkelen zij hun kennis met behulp van de meest moderne digitale hulpmiddelen. En dat alles met intensieve coaching door een BOS professional!

BOS Trainers gecertificeerd!

BOS werkt voortdurend aan de ontwikkeling én borging van de (commerciële) slagkracht van haar klanten. Dan zorg je natuurlijk ook dat je dat ‘in eigen huis’ op orde hebt. Daarom volgen onze, hoewel al zeer ervaren en professionele trainers, ook het speciale BOS certificeringsprogramma. En met succes: afgelopen zaterdag mochten 7 trainers/coaches hun certificaat in ontvangst nemen!

Ricoh Open 2017 geslaagd evenement!

De afgelopen week heeft het Ricoh Open 2017 een topweek beleefd! En BOS ook; samen met onze gasten hebben we in een prachtige ambiance genoten van dit sportieve tennisevent van wereldklasse. Langs deze weg bedanken we de organisatie, de hoofdsponsor en onze gewaardeerde klant Ricoh Nederland. Ook dank aan onze gasten voor hun komst en de prettige contacten.

BOS Campus op vernieuwde website

E-learning wordt al jaren succesvol toegepast om commerciële professionals van kennis en informatie te voorzien. Maar tijden, mensen en technologie veranderen… Voor BOS reden om ook de manier van leren aan te passen aan nieuwe inzichten en technieken. In de BOS Campus, die bestaat uit diverse online leerplatforms komen leren én borgen van kennis samen.

Kick-Off Essent Customer Contact Academy

Op basis van positieve ervaringen met de implementatie van het commerciële ontwikkelingsprogramma bij de callcenters van EnergieDirect heeft Essent besloten dit programma ook in te zetten binnen de Essent Advies groep en de medewerkers een stap in hun ontwikkeling te laten maken. En tegelijkertijd de resultaten te boosten! Op 12 september heeft in de inspirererende Sotto-Lounge de aftrap plaatsgevonden. 

Kunstexpositie Roel van de Grift bij BOS

In mei 2016 heeft BOS haar nieuwe  kantoor aan de Stationsstraat betrokken. Om de punten op de i te zetten qua inrichting heeft BOS gekozen voor een samenwerking met kunstenaar Roel van de Grift. Het werk van Roel is op afspraak te bezichtigen bij BOS. Neemt u gerust contact op met onze Office Manager, Mieke Opdam. Voor meer informatie leest u verder of bekijkt u zijn website: www.roelvandegrift.nl