Home/Nieuwsoverzicht van BOS

BOS start Recruitment Academy: meld u aan voor de lancering

U wilt talenten en ambitieuze professionals aantrekken en vasthouden. Minder personeelsverloop realiseren. Dit vraagt om onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie, overtuigende gesprekstechnieken en een doordachte onboarding. BOS lanceert de ‘Recruitment Academy’: een hr-ontwikkelprogramma voor het werven, onboarden en binden van de juiste nieuwe collega’s.

Ricoh Master Certificering

Ook in 2018 zijn er weer veel certificaten behaald én verlengd aan de Ricoh Partner Academy! Op 20 december is het laatste Master programma van 2018 (‘Adviserend Verkopen’) afgesloten. De jury, Remco Baten, Directeur Particulier & Zakelijk bij Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs, Rob Baggerman, Commercial Director Ricoh Nederland en Marco Pesie, ‘founder’ van BOS, kregen ook dit keer uitstekende presentaties voorgeschoteld. 

BOS MetaScan zorgt voor optimale benutting van organisatie potentieel

Mensen, middelen, producten en proposities zijn bepalend voor het commercieel succes van je organisatie. Wordt hun potentie optimaal benut? Zijn processen efficiënt en effectief ingericht? En is iedereen met klantcontact ook écht klantgericht bezig? De BOS MetaScan brengt kernprocessen en verbeterpunten voor jouw organisatie snel in kaart.

Lancering Teva Academy!

Op 5 juli heeft de eerste groep medewerkers van Teva Nederland een inspirerend programma bijgewoond ter gelegenheid van de lancering van de gloednieuwe Teva Academy. Op de inspirerende BOS locatie Sotto Lounge informeerde Danny Donkers, Therapeutic Area Director Respiratory Benelux and Nordics, de Sales-, Marketing- en Medical teams over dit nieuwe initiatief.

Uitdagende marketingstage bij BOS in Ermelo!

Zoek jij een uitdagende stage in het Marketing vakgebied? Lees dan vooral verder! BOS heeft een nieuwe marketingstrategie ontwikkeld om nog beter in te kunnen spelen op veranderingen in de markt. Met een heldere positionering en grotere naamsbekendheid profileren we ons als specialist op het gebied van bedrijfstransformatie, leiderschap- en persoonlijke ontwikkeling en implementatie van bedrijfsacademies.

Eerste Sales certificering Telindus Academy

Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, heeft in de afgelopen maanden samen met BOS vorm gegeven aan de Telindus Academy. Telindus helpt klanten om hun IT infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en (managed)services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren.

7e seizoen Ricoh Partner Academy

Op 20 maart zijn tijdens de jaarlijkse informatiesessie alle ondernemers van het Ricoh reseller-channel geïnformeerd over de programmering van de Ricoh Partner Academy. Alweer het 7e seizoen waarin Ricoh training en certificering borgt en daarmee voor zowel het partnerkanaal als voor de eigen organisatie, sales en service op niveau houdt. Het evenement vond plaats in Ermelo, in de inspirerende ‘Sotto Lounge’ van gastheer Wilco van den Baar.

Nieuw Ricoh Salesteam gecertificeerd!

Op 27 februari hebben 10 nieuwe Ricoh salesmedewerkers hun ‘Sales Professional’ certificaat behaald. In de afgelopen maanden heeft Ricoh samen met haar partners Sterksen en BOS gewerkt aan werving en selectie van maar liefst 50 nieuwe salestalenten. De Sales Experience Dagen werden bezocht door 150 kandidaten waarvan ruim 40 talenten inmiddels een contract op zak hebben. Hun opleiding is in volle gang!

BOS certificeert Reflector trainers

Hoe zorg je dat training ook écht effect heeft in de dagelijkse praktijk? Voor BOS is dat een cruciaal gegeven in de dienstverlening. Daarom zien we trainingen  niet als instant verander-oplossingen maar juist als de stárt van een transformatie.  En gaan de deelnemers na hun training met behulp van de BOS Reflector gewoon dóór met werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Nieuw Ricoh Salesteam start aan Ricoh Academy

Deze week is een 3e groep nieuwe Ricoh medewerkers gestart die tijdens de Ricoh Sales Experience Dagen kozen voor een baan bij Ricoh. Zij volgen een intensief opleidingsprogramma met onder andere praktische sales- en productrainingen. Daarnaast ontwikkelen zij hun kennis met behulp van de meest moderne digitale hulpmiddelen. En dat alles met intensieve coaching door een BOS professional!

BOS Trainers gecertificeerd!

BOS werkt voortdurend aan de ontwikkeling én borging van de (commerciële) slagkracht van haar klanten. Dan zorg je natuurlijk ook dat je dat ‘in eigen huis’ op orde hebt. Daarom volgen onze, hoewel al zeer ervaren en professionele trainers, ook het speciale BOS certificeringsprogramma. En met succes: afgelopen zaterdag mochten 7 trainers/coaches hun certificaat in ontvangst nemen!

Nieuwe Ricoh Salesteams starten met BOS-trainingsprogramma

De ruim 30 nieuwe salestalenten van Ricoh (bestaande uit een groot deel starters op de arbeidsmarkt) zijn 2018 goed begonnen! Met het maatwerk trainings-programma van BOS worden zij in 6 maanden klaargestoomd voor hun sales uitdagingen bij de regionale Ricoh vestigingen. En zijn ze goed voorbereid op het certificerings-programma binnen de Ricoh Partner Academy.

BOS Campus op vernieuwde website

E-learning wordt al jaren succesvol toegepast om commerciële professionals van kennis en informatie te voorzien. Maar tijden, mensen en technologie veranderen… Voor BOS reden om ook de manier van leren aan te passen aan nieuwe inzichten en technieken. In de BOS Campus, die bestaat uit diverse online leerplatforms komen leren én borgen van kennis samen.

BOS wederom aanwezig op Ricoh Open 2017

BOS ontvangt ook in 2017 haar gasten tijdens de Ricoh Open Grasscourt Championships. Van 12 tot 18 juni genieten we  van toptennis met Zverev (Top 10 speler), Marin Cilic (ATP-8) en David Goffin (ATP-12). Bij de dames zijn Agnieszka Radwanska (WTA-10), Kristina Mladenovic (WTA-14) en CoCo Vandeweghe (WTA-20) van de partij. Nederlandse inbreng is er dit jaar van Robin Haase (ATP-46) en Kiki Bertens (WTA-18).