Een goede commerciële tekst geeft een onweerstaanbaar visitekaartje af. Tijdens deze trainingen ontwikkelt u de vaardigheden om effectiever en klantgerichter te schrijven: met meer resultaat én plezier, in minder tijd. Met een krachtige combinatie van een online leertraject en fysieke trainingen borgt BOS uw commerciële schrijfvaardigheden.

Kies uit vier effectieve schrijftrainingen

Zakelijk schrijven

Een foutloze, overtuigende tekst leren schrijven die onweerstaanbaar is voor uw doelgroep. Erkend worden als professional dankzij uw heldere en ontvangergerichte schrijfstijl.

Zakelijk leren schrijven

Winnende offertes schrijven

Hoe zorgt u dat uw bedrijf die gewilde opdracht binnenhaalt? Met een winnende offerte! Een prettig leesbaar document, die de ontvanger boeit en overtuigt. Leer ook Winnende offertes schrijven.

Winnende offertes schrijven

Bid- en tenderteksten schrijven

Hoe kijkt een DMU naar uw bid of aanbesteding en hoe beïnvloedt u dat? Ofwel: hoe zorgt u dat uw inschrijving op een EMVI- of BVP-traject als winnaar uit de bus komt? U ontdekt het in deze training.

Tenderteksten leren schrijven

Zakelijk Bloggen

Uzelf profileren als expert in uw vakgebied. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren voor meer leads. Commercieel resultaat halen met ijzersterke blogs.

Zakelijk Bloggen leren

De vier trainingen zijn zowel individueel als opeenvolgend te volgen. Tijdens elke training wordt gewerkt met voorbeelden uit de praktijk van de deelnemers. Kortom, elke training is 100% maatwerk en levert direct aantoonbaar resultaat.