Kom met uw inschrijving als winnaar uit de bus

Hoe kijkt een DMU naar uw bid of aanbesteding en hoe beïnvloedt u dat? Ofwel: hoe zorgt u dat uw inschrijving op een EMVI- of BVP-traject als winnaar uit de bus komt? U ontdekt het in de training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ van BOS.

De hands-on training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ is verdeeld over één gehele dag plus 2 dagdelen. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied en van de andere deelnemers. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Er is daardoor alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Telefonische intake

We starten met een telefonische intake. De trainer belt u vooraf op en neemt met u uw leerpunten door. Zo kunnen we de training zo specifiek mogelijk aansluiten op uw wensen.

Voor wie

De open training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ is bedoeld voor bidmanagers en voor professionals die deel uitmaken van een bid-team.

Programma Winnende Bids & Aanbestedingen Schrijven

 • Dag 1
  We gaan in op de theorie. U krijgt een korte opfriscursus spelling en u ontdekt de basics van formuleren en de juiste opbouw van bids en aanbestedingen. Ook leert u meer over ontvangergericht en overtuigend schrijven. Vervolgens werkt u aan korte en langere opdrachten. Deze bespreken we. Aan het einde van dag 1 krijgt u een huiswerkopdracht mee: schrijf een onderdeel van een bid of aanbesteding.
 • Dagdeel 2
  We bespreken de huiswerkopdrachten. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. U breidt uw vaardigheden steeds verder uit: we gaan verder met opdrachten en de theorie. Ook nu vragen we u weer om thuis aan een bid of aanbesteding te werken.
 • Dagdeel 3
  We starten weer we met het reviewen van de huiswerkopdrachten. We herhalen de theorie en gaan vervolgens steeds verder de diepte in met diverse opdrachten. Aan het einde van de training weet u precies hoe u met die bid of aanbesteding de klant overtuigt om ‘ja’ te zeggen.
Direct inschrijven

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: ondersteuning bij het schrijven van offertes voor een bepaald aantal weken.

Data en tijden

 • Bid- & Tenderteksten Schrijven | 4 dagdelen | 25 mei (hele dag), 13 juni (ochtend) en 3 juli (middag)
 • Bid- & Tenderteksten Schrijven | 4 dagdelen | 1 juni (hele dag), 15 juni (ochtend) en 6 juli (middag)

Prijzen

De prijs voor deze training bedraagt € 895,- excl. btw (2 dagen). Koffie, thee en snacks zijn inbegrepen. Tijdens de eerste trainingsdag kunt u ook genieten van een uitgebreide lunch.

Over de trainingslocatie

Voor de training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ bent u van harte welkom bij de BOS-trainingslocatie in Ermelo (Horsterweg 192), gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. De locatie is van alle (technische) gemakken voorzien. U kunt gratis parkeren voor de deur.

BOS trainingslocatie in Ermelo. Voor sales-, after sales en management ontwikkeling.

Ja, ik wil ook winnende bids leren schrijven!

Inschrijven en meer informatie

Schrijf u direct in voor één van onze trainingen ‘Winnende Bids & Aanbestedingen Schrijven’. Wilt u eerst meer informatie over Winnende Bids & Aanbestedingen Schrijven? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of stuur ons een e-mail. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160. 

Contactformulier
+31 (0) 341 498 160
E-mail