Win klanten met de beste offerte

Hoe zorgt u dat uw bedrijf die gewilde opdracht binnenhaalt? Met een winnende offerte! Een prettig leesbaar document, die de ontvanger boeit en overtuigt. Waarin u (latente) behoeftes bespeelt, vragen helder beantwoordt en de lezer overmeestert met uw aanbod. Schrijf de beste offertes, met de open training ‘Winnende offertes schrijven’ van BOS.

De hands-on training ‘Winnende offertes schrijven’ is verdeeld over één gehele dag plus 2 dagdelen. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied en dat van de andere deelnemers. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Hierdoor is er volop ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Telefonische intake

We starten met een telefonische intake. De trainer belt u vooraf op en neemt met u uw leerpunten door. Zo kunnen we de training zo specifiek mogelijk aansluiten op uw wensen.

Voor wie

De open training ‘Winnende offertes schrijven’ is bedoeld voor iedereen die regelmatig offertes schrijft.

Programma Winnende Offertes Schrijven

 • Dag 1
  We gaan in op de theorie. U krijgt een korte opfriscursus spelling en u ontdekt de basics van formuleren en de juiste offerte-opbouw. Ook leert u meer over ontvangergericht en overtuigend schrijven. Vervolgens gaan we aan de slag met diverse korte en langere opdrachten. Deze bespreken we direct. Aan het einde van dag 1 krijgt u een huiswerkopdracht mee: schrijf een offerte.
 • Dagdeel 2
  We bespreken de huiswerkopdrachten. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. U breidt uw vaardigheden steeds verder uit: we gaan verder met opdrachten en de theorie. Ook nu vragen we u weer om thuis aan een offerte te werken.
 • Dagdeel 3
  We starten weer we met het reviewen van de huiswerkopdrachten. We herhalen de theorie en gaan vervolgens steeds verder de diepte in met diverse opdrachten. Aan het einde van de training weet u precies hoe u die winnende offerte opstelt.
Direct inschrijven

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: ondersteuning bij het schrijven van offertes voor een bepaald aantal weken.

Data en tijden

 • Winnende Offertes Schrijven | 4 dagdelen | 18 mei (hele dag), 8 juni (middag) en 20 juni (middag)
 • Winnende Offertes Schrijven | 4 dagdelen | 30 mei (hele dag), 13 juni (middag) en 6 juli (ochtend)

Prijzen

De prijs voor deze training bedraagt € 895,- excl. btw (2 dagen). Koffie, thee en snacks zijn inbegrepen. Tijdens de eerste trainingsdag kunt u ook genieten van een uitgebreide lunch.

Over de trainingslocatie

Voor de training ‘Winnende offertes schrijven’ bent u van harte welkom bij de BOS-trainingslocatie in Ermelo (Horsterweg 192), gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. De locatie is van alle (technische) gemakken voorzien. U kunt gratis parkeren voor de deur.

BOS trainingslocatie in Ermelo. Voor sales-, after sales en management ontwikkeling.

Ja, ik wil ook winnende offertes leren schrijven

Inschrijven en meer informatie

Schrijf u direct in voor één van onze trainingen ‘Winnende offertes schrijven’. Wilt u eerst meer informatie over Winnende Offertes Schrijven? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of stuur ons een e-mail. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

Contactformulier
+31 (0) 341 498 160
E-mail