Behaal uw commerciële doelen met ijzersterke blogs

Uzelf profileren als expert in uw vakgebied. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren. Zodat u méér leads genereert. Dat is wat bloggen kan doen. Breid uw blogvaardigheden uit met de open training ‘Zakelijk bloggen’ van BOS. Met als doel: commercieel resultaat halen met ijzersterke blogs.  

De hands-on training ‘Zakelijk bloggen’ bestaat uit 3 dagdelen. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied en van de andere deelnemers. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Er is daardoor alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Telefonische intake

We starten met een telefonische intake. De trainer belt u vooraf op en neemt met u uw leerpunten door. Zo kunnen we de training zo specifiek mogelijk aansluiten op uw wensen.

Voor wie

De open training ‘Zakelijk bloggen’ is bedoeld voor iedereen die zijn zakelijke blogvaardigheden wil verbeteren.

Programma

 • Dagdeel 1
  We gaan in op de theorie. U krijgt een korte opfriscursus spelling en u ontdekt de basics van formuleren en blogopbouw. Ook gaan we aan de slag met: hoe vindt u blogonderwerpen en hoe kiest u interessante invalshoeken? Aan het einde van dagdeel 1 krijgt u een huiswerkopdracht mee: schrijf een blog.
 • Dagdeel 2
  We bespreken de huiswerkopdrachten. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. U breidt uw vaardigheden steeds verder uit: we gaan verder met blog- en schrijfopdrachten en de theorie. Ook nu krijgt u weer de opdracht mee om thuis aan een blog te werken.
 • Dagdeel 3
  We starten weer met het reviewen van de huiswerkopdrachten. Vervolgens gaan we nog verder de diepte in met diverse blog- en schrijfopdrachten. Aan het einde van de training weet u precies hoe u attractieve, overtuigende en inhoudelijke blogs publiceert die de ontvanger bespelen.
Direct inschrijven

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: blogondersteuning voor een bepaald aantal weken.

Data en tijden Zakelijk Bloggen

 • Zakelijk Bloggen | 3 ochtenden | 23 mei, 8 juni en 20 juni 2018
 • Zakelijk Bloggen | 3 dagdelen | 15 juni (middag), 3 juli (ochtend) en 11 juli 2018 (ochtend)

Prijzen

De prijs voor deze training bedraagt € 695,- excl. BTW (3 dagdelen).
Bij de training zijn koffie, thee en snacks inbegrepen.

Over de trainingslocatie

Voor de training ‘Zakelijk schrijven’ bent u van harte welkom bij de BOS-trainingslocatie in Ermelo (Horsterweg 192), gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. De locatie is van alle (technische) gemakken voorzien. U kunt gratis parkeren voor de deur.

BOS trainingslocatie in Ermelo. Voor sales-, after sales en management ontwikkeling.

Ja, ik wil ook succesvolle zakelijke blogs leren schrijven

Inschrijven en meer informatie

Schrijf u direct in voor één van onze trainingen ‘Zakelijk bloggen’. Wilt u eerst meer informatie over Zakelijk Bloggen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of stuur ons een e-mail. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

Contactformulier
+31 (0) 341 498 160
E-mail