Schrijf onweerstaanbare teksten

Een foutloze, overtuigende tekst schrijven die onweerstaanbaar is voor uw doelgroep. Erkend worden als professional dankzij uw heldere en ontvangergerichte schrijfstijl. Verbeter uw schrijfvaardigheden met de open training ‘Zakelijk schrijven’ van BOS.

De hands-on training ‘Zakelijk schrijven’ beslaat één gehele dag. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied en dat van de andere deelnemers. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Er is daardoor alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Telefonische intake

We starten met een telefonische intake. De trainer belt u vooraf op en neemt met u uw leerpunten door. Zo kunnen we de training zo specifiek mogelijk aansluiten op uw wensen.

Voor wie

De open training ‘Zakelijk schrijven’ is bedoeld voor iedereen die regelmatig zakelijke teksten schrijft. Denk aan rapporten, offertes, memo’s, zakelijke e-mails en brieven.

Programma Zakelijk Schrijven

We gaan allereerst uitgebreid in op de theorie. U krijgt een opfriscursus spelling en u ontdekt meer over tekstopbouw en formuleren. Hoe schrijft u doelgroep- en ontvangergericht? En hoe zorgt u ervoor dat een tekst visueel aantrekkelijk is?

Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met diverse korte en langere schrijfopdrachten. Deze bespreken we direct. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. Aan het einde van de training weet u precies hoe u kunt overtuigen met goed geformuleerde teksten met de juiste aantrekkingskracht.

Direct inschrijven

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: ondersteuning bij het schrijven van zakelijke teksten voor een bepaald aantal weken.

Data en tijden

  • Klantgericht/Zakelijk Schrijven | 1 dag | 16 mei 2018
  • Klantgericht/Zakelijk Schrijven | 1 dag | 5 juni 2018

Prijzen

De prijs voor deze training bedraagt € 495,- excl. btw (1 dag).
Koffie, thee, een uitgebreide lunch en snacks zijn inbegrepen.

Over de trainingslocatie

Voor de training ‘Zakelijk schrijven’ bent u van harte welkom bij de BOS-trainingslocatie in Ermelo (Horsterweg 192), gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. De locatie is van alle (technische) gemakken voorzien. U kunt gratis parkeren voor de deur.

BOS trainingslocatie in Ermelo. Voor sales-, after sales en management ontwikkeling.

Ja, ik wil ook onweerstaanbare teksten leren schrijven!

Inschrijven en meer informatie

Schrijf u direct in voor één van onze trainingen ‘Zakelijk schrijven’. Wilt u eerst meer informatie? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of stuur ons een e-mail. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

Contactformulier
+31 (0) 341 498 160
E-mail