BOS trainingslocatie in Ermelo. Voor sales-, after sales en management ontwikkeling.

Welkom op ons Commercieel Ontwikkelcentrum

Niet alleen onze naam (BOS), maar ook onze locatie heeft een duidelijke link met de natuur. Onze trainingsfaciliteiten liggen in de bosrijke omgeving van Ermelo, voorzien van alle gemakken en moderne (technische) hulpmiddelen. En met een eigen parkeergelegenheid. Trainen bij BOS is een ervaring op zich, waarbij ook de inwendige mens goed wordt verzorgd; of het nu gaat om een uitgebreide lunch, aangeklede borrel of zelfs een diner.

In verbinding staan met je omgeving nemen we letterlijk; deelnemers aan de trainingen en opleidingen kunnen gebruik maken van onze binnen – én buitenfaciliteiten. Trainen op een externe locatie als de onze, wordt door de deelnemers als zeer positief ervaren: weg uit de dagelijkse omgeving, geen standaard vergaderzaaltje in een pand waar nog twaalf groepen bezig zijn, maar een prettige, rustige, professioneel ingerichte omgeving.

Onze trainingslocatie in beeld

BOS Commercieel Ontwikkelcentrum

Het Commercieel Ontwikkelcentrum van BOS (voor trainingen, workshops en coaching sessies) is gevestigd aan de Horsterweg 192, 3853 JG Ermelo. Telefoon +31 (0) 341 498 160 en e-mail: info@bos-com.nl.