Business Proces programma’s

BOS trainingen categorie 1

Openheid is een voorwaarde om te komen tot gedragen (actie)plannen, strategie, beleid, verandertrajecten of samenwerkingsvormen. De BOS Metaplan Workshop is een gevisualiseerde brainstormsessie waarin men in een veilige setting en anoniem, letterlijk open kaart kan spelen. Voor structuur, snelheid, goede besluitvorming en draagvlak.

MAAK GEDRAGEN ACTIEPLANNEN TIJDENS EEN METAPLAN WORKSHOP

Mensen, middelen, producten en proposities bepalen het commercieel succes van je organisatie. Benut de organisatie hun potentie optimaal? Zijn processen efficiënt en effectief ingericht? En is iedereen met klantcontact ook écht klantgericht bezig? De BOS MetaScan brengt kernprocessen en verbeterpunten voor de organisatie snel in kaart.

ZORG VOOR OPTIMALE BENUTTING VAN ORGANISATIE POTENTIEEL

Een eigen bedrijfsacademie voor uw organisatie is een garantie voor het goed opleiden van uw medewerkers en het partnerkanaal én voor maximale klanttevredenheid. BOS heeft alle kennis en ervaring in huis om voor u een bedrijfsacademie te bouwen, in te richten en succesvol te laten functioneren.

BOUW AAN MEER KENNIS EN MEER BUSINESS

De winkelvloer is dé plek waar klanten moeten ervaren wat u onderscheidt van anderen en van internet. BOS heeft ervaring in de retailmarkt en weet wat er voor nodig is om onderscheidende factoren, zoals klantgerichtheid en kansen zien, bij uw medewerkers aan te boren en te trainen. In de Retail Academy werken we aan winst voor alle partijen: tevreden klanten, medewerkers met plezier in hun werk en commercieel succes voor uw bedrijf!

VERHOOG HET SUCCES OP DE WINKELVLOER

Het BOS Sales Acceleratie Programma is een stevig programma dat in korte tijd verkopers traint op de belangrijkste pijlers voor commercieel succes: voldoende afspraken in de agenda, méér kwalitatieve salescycles in de salesfunnel, hogere conversieratio’s en deals met hogere marges. Op een slimme en snelle manier overtuigen, toegevoegde waarde verkopen en afsluittechnieken benutten.

VERGROOT DE VERKOOPKRACHT VAN VERKOPERS

De BOS training Sales Proces Management leert uw accountmanagers doelgerichter en resultaatgerichter te werken. De accountmanagers leren het salesproces door slim activiteiten-management zodanig te managen, dat er een continue aanwas is van nieuwe salescycles. Door het salesproces gestructureerd te doorlopen via funnel management, neemt het commerciële resultaat toe.

CREËER MEER CONTINUÏTEIT DOOR GRIP OP HET PROCES

Leiderschap & Management programma’s

BOS trainingen categorie 1

De Persoonlijk Leiderschap training is een intensieve zoektocht van de deelnemers naar hun eigen leiderschapskwaliteiten, valkuilen, drijfveren, energiegevers en verborgen potentieel. Het gaat over intrinsieke motivatie, geloofwaardigheid, impact, gedrag en het effect daarvan op collega’s en klanten.

ONTWIKKEL MAXIMAAL PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Bij coachend leiderschap ligt het accent ligt op sturen, communiceren en faciliteren. Vanuit de perceptie van de klant, het team of de medewerker denken, situaties inschatten en daarop anticiperen. De training biedt praktische vaardigheden en concrete handvatten om ze in de werksituaties succesvol toe te passen.

VERBETER EN STIMULEER COACHEND LEIDERSCHAP

In het Teamleiderschap programma ligt het accent op samenwerken, sturen, communiceren en faciliteren van het team. En op het vergroten van de veranderbaarheid van de medewerkers.

VERBETER DE TEAM PERFORMANCE

Sales Management vraagt om coachend talent om de verkoopmedewerkers te begeleiden. In deze training gaan deelnemers aan de slag met leiderschap- en leerstijlen, hun eigen gedrag en benodigde vaardigheden. Om als goede coach zowel de individuele medewerker als het gehele team tot betere resultaten te brengen.

VERSTERK EN OPTIMALISEER SALES MANAGEMENT

In uw verkooporganisatie spelen regiomanagers en andere teamleiders een belangrijke rol. Zij kunnen de verkopers en account managers in hun verkoopteam commercieel motiveren. Om meer uit zichzelf en uit de verkoopkansen in de markt te halen. De Coach the coach training van BOS biedt teamleiders hiervoor concrete handvatten.

WERK MET VERTROUWEN AAN GROEI

Persoonlijke ontwikkeling

BOS trainingen categorie 1

De ambities en strategische doelen van de organisatie worden vertaald naar een groei-mindset en effectieve gedragspatronen die van verkopers persoonlijke ondernemers maakt! De deelnemers leren hoe ze het verschil kunnen maken voor de eigen organisatie en de klant. En daardoor succesvoller worden in hun werk.

GA VAN VERKOPER NAAR PERSOONLIJK ONDERNEMERSCHAP

Voor een goede presentatie zijn twee dingen belangrijk: inhoud en vorm. Hoe kies je de goede vorm? Hoe houd je de aandacht van je publiek vast? En hoe maak je jouw verhaal boeiend en overtuigend? In het BOS programma Overtuigend Presenteren leren deelnemers met praktische tips hoe zij hun verhaal kunnen maken én overbrengen.

LEER BOEIEND ÉN OVERTUIGEND PRESENTEREN VOOR ELK PUBLIEK

Pitchen is een combinatie van presenteren, communiceren en enthousiasmeren. Een complete presentatie van jezelf, de organisatie, producten of diensten en de toegevoegde waarde de je te bieden hebt. Maar dan wel in een paar minuten! Professioneel Pitchen bevat alle ingrediënten om een goed verhaal te leren vertellen.

ZET IN KORTE TIJD EEN IJZERSTERKE PITCH NEER

Werken zonder stress en tijd overhouden. Wie wil dat nou niet? Het valt in de dagelijkse hectiek echter niet mee om overzicht en rust te bewaken. Leer beter plannen, organiseren en structureren met de training ‘Effectief werken’ van BOS.

WORD DE BAAS OVER JE TIJD EN AGENDA

Kennis over de meest basale financiële aspecten van een organisatie is essentieel. Ook voor het sales team. De BOS training Finance for Non-Financials maakt sales en accountmanagers tot betere gesprekspartners die rapportages en cijfers weten te interpreteren en op basis daarvan doordacht advies geven.

STIMULEER FINANCIEEL INZICHT VOOR COMMERCIËLE MEDEWERKERS

Profilering van het eigen bedrijf of organisatie met een moderne website, LinkedIn bedrijfspagina’s en profielen is absoluut noodzakelijk. De training Social Selling van BOS maakt sales professionals op interactieve wijze wegwijs in de wereld van Social Selling. Een gespecialiseerde opleiding, verzorgd door een door LinkedIn geaccrediteerde trainer.

BENUT UW ZAKELIJKE SOCIALE NETWERK OPTIMAAL

Zonder moeite een foutloze e-mail sturen in het Engels? Vloeiend schakelen van Nederlands naar Engels aan de telefoon? Dat kan! In de training Business English van BOS doe je hiervoor alle vaardigheden op.

VERGROOT DE SPREEKVAARDIGHEID ZAKELIJK ENGELS

Winnende offertes schrijven in de Engelse taal. Professionele zakelijke e-mails opstellen in het Engels en vlot schakelen naar zakelijk Engels in een telefoongesprek. Dat is waar het om draait in deze BOS-training Business English for Sales Professionals.

LEER BETER ZAKELIJK ENGELS SCHRIJVEN EN SPREKEN

Communicatie & Commercie trainingen

BOS trainingen categorie 1

De BOS Sales Programma’s stimuleren en vergroten de salesvaardigheden van uw verkopers en commercieel medewerkers bij transactioneel verkopen. De klant weet wat hij wil: een scherpe prijs, een snelle levering en uitstekende service. De verkoper of commercieel medewerker kan daarin het verschil maken door het aankoopproces van begin tot eind correct en efficiënt te laten verlopen.

LEER SUCCESVOLLER TRANSACTIONEEL VERKOPEN

Alles draait om de leefwereld en (onbewuste) behoefte van de klant; wat daar speelt is bepalend voor de oplossing die (een goede) verkoper aanbiedt. Dat betekent concreet: je verdiepen in de problematiek en werkprocessen van de klant, in nieuwe ontwikkelingen, anticiperen, durven vragen en goed luisteren. En vooral je willen ontwikkelen tot een allround gesprekspartner en adviseur.

BEHAAL MEER SUCCES DOOR NÓG BETER ADVISEREND VERKOPEN

Strategisch Verkopen brengt sales naar het hoogste niveau. Het vraagt om maximale klantgerichtheid, inhoudelijke kennis, commerciële en communicatieve vaardigheden, personal performance én een goed verhaal over het bedrijf en de producten. Zodat de klant je ervaart als een betrouwbaar en deskundig adviseur. Een ‘trusted advisor’ die begrijpt waar het écht om gaat.

GA VOOR DUURZAAM SUCCES DOOR STRATEGISCH VERKOPEN

Verkopen is een vak. En de toegevoegde waarde van salesprofessionals zit ‘m steeds meer in een overtuigende schriftelijke communicatie. Via e-mails en brieven, en als u inschrijft op een tender, aanbesteding of offerteaanvraag. In dit opleidingsprogramma, met een online leertraject en fysieke trainingen, ontwikkelen deelnemers de vaardigheden om effectiever te schrijven. Met meer resultaat én plezier, in minder tijd.

LEER OVERAL EN ALTIJD KLANTGERICHT TE SCHRIJVEN

Coaching

BOS trainingen categorie 1

Business Coaching is een individueel ontwikkeltraject dat vaak leidt tot betere, creatievere en innovatieve oplossingen die zowel op de persoon als op zijn/haar prestaties effect hebben; meer zelfvertrouwen en inzicht zorgen voor meer initiatief, verantwoordelijkheid en participatie.

KRIJG MEER VERTROUWEN IN BETERE PRESTATIES

Performance Coaching is een innovatieve en interactieve methodiek, gebaseerd op principes van ‘70-20-10’ en ‘action learning’. Het gaat om een combinatie van persoonlijke live coaching én een online platform en gebruiksvriendelijke app. Deze app activeert het leren, maakt deelnemers zelf eigenaar van hun persoonlijke ontwikkeldoelen en laat hen zelf (en anderen) reflecteren op hun gedrag.

GA VOOR EEN BLIJVENDE GEDRAGSVERANDERING

Hoe combineer je de belangen van het individu, het team en de organisatie? En hoe doorbreek je hardnekkige en ingesleten werkpatronen? Tijdens teamcoaching faciliteert de teamcoach het proces van teamontwikkeling naar een vooraf gesteld doel. De teamcoach leert het team zelfwerkzaam te zijn in het eigen ontwikkelproces en daarmee het beste uit zichzelf te halen.

MAAK VAN DE AFDELING EEN ECHT TEAM