Het BOS Sales Acceleratie Programma is een stevig programma dat in korte tijd verkopers traint op de belangrijkste pijlers voor commercieel succes

Het BOS Sales Acceleratie Programma is een stevig programma dat in korte tijd verkopers traint op de belangrijkste pijlers voor commercieel succes: voldoende afspraken in de agenda, méér kwalitatieve salescycles in de salesfunnel, hogere conversieratio’s en deals met hogere marges.

Sales acceleratie

Het verhogen van de verkoopkracht van een salesforce verdient continue aandacht. Veranderende klantbehoeften, marktontwikkelingen, prijsfluctuaties en technologie zijn van invloed op het verkoopproces. Daarbij moeten bestaande klantrelaties goed onderhouden worden, maar is ook de aanwas van nieuwe klanten/klantgroepen essentieel. Dat betekent dat uw verkopers op diverse terreinen van het verkoopvak moeten uitblinken!

We leren hen op een slimme en snelle manier te overtuigen, toegevoegde waarde te verkopen, afsluittechnieken te benutten en vooral het ‘complete plaatje’ te verkopen: de organisatie, het product de prijs en de service.

Meer weten over dit BOS programma?

Wij geven u graag meer informatie over dit programma. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via het contactformulier of een e-mail sturen. Dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0341 498 160.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier