Schrijf onweerstaanbare teksten

Een foutloze, overtuigende tekst schrijven die onweerstaanbaar is voor uw doelgroep. Erkend worden als professional dankzij uw heldere en ontvangergerichte schrijfstijl. Verbeter uw schrijfvaardigheden met de open training ‘Zakelijk schrijven’ van BOS.

De hands-on training ‘Zakelijk schrijven’ beslaat één gehele dag. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Er is daardoor alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Programma Zakelijk Schrijven

We gaan allereerst uitgebreid in op de theorie. U krijgt een opfriscursus spelling en u ontdekt meer over tekstopbouw en formuleren. Hoe schrijft u doelgroep- en ontvangergericht? En hoe zorgt u ervoor dat een tekst visueel aantrekkelijk is?

Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met diverse korte en langere schrijfopdrachten. Deze bespreken we direct. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. Aan het einde van de training weet u precies hoe u kunt overtuigen met goed geformuleerde teksten met de juiste aantrekkingskracht.

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: ondersteuning bij het schrijven van zakelijke teksten voor een bepaald aantal weken.

Interesse of meer weten?

Wilt u meer weten over de workshop Klantgericht schrijven en deze Zakelijk Schrijven module? Bent u benieuwd wat BOS kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 341 498 160 of e-mail info@bos-com.nl.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier