Kom met uw inschrijving als winnaar uit de bus

Hoe kijkt een dmu naar uw bid of aanbesteding en hoe beïnvloedt u dat? Oftewel: hoe zorgt u dat uw inschrijving op een emvi- of bvp-project als winnaar uit de bus komt? U ontdekt het in de training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ van BOS.

De hands-on training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ is verdeeld over één gehele dag plus 2 dagdelen. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Er is daardoor alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Voor wie

De training ‘Winnende bids & aanbestedingen schrijven’ is bedoeld voor bidmanagers en voor professionals die deel uitmaken van een bid-team.

Programma Winnende Bids & Aanbestedingen Schrijven

  • Dag 1
    We gaan in op de theorie. U krijgt een korte opfriscursus spelling en u ontdekt de basics van formuleren en de juiste opbouw van bids en aanbestedingen. Ook leert u meer over ontvangergericht en overtuigend schrijven. Vervolgens werkt u aan korte en langere opdrachten. Deze bespreken we. Aan het einde van dag 1 krijgt u een huiswerkopdracht mee: schrijf een onderdeel van een bid of aanbesteding.
  • Dagdeel 2
    We bespreken de huiswerkopdrachten. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. U breidt uw vaardigheden steeds verder uit: we gaan verder met opdrachten en de theorie. Ook nu vragen we u weer om thuis aan een bid of aanbesteding te werken.
  • Dagdeel 3
    We starten weer we met het reviewen van de huiswerkopdrachten. We herhalen de theorie en gaan vervolgens steeds verder de diepte in met diverse opdrachten. Aan het einde van de training weet u precies hoe u met die bid of aanbesteding de klant overtuigt om ‘ja’ te zeggen.

Interesse of meer weten?

Wilt u meer weten over de workshop Klantgericht schrijven en deze bid- en tenderteksten schrijven module? Bent u benieuwd wat BOS kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)341 498 160 of e-mail info@bos-com.nl.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier