Win klanten met de beste offerte

Hoe zorgt u dat uw bedrijf die gewilde opdracht binnenhaalt? Met een winnende offerte! Een prettig leesbaar document, die de ontvanger boeit en overtuigt. Waarin u (latente) behoeftes bespeelt, vragen helder beantwoordt en de lezer overmeestert met uw aanbod. Schrijf de beste offertes, met de open training ‘Winnende offertes schrijven’ van BOS.

De hands-on training ‘Winnende offertes schrijven’ is verdeeld over één gehele dag plus 2 dagdelen. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Hierdoor is er volop ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Programma Winnende Offertes Schrijven

  • Dag 1
    We gaan in op de theorie. U krijgt een korte opfriscursus spelling en u ontdekt de basics van formuleren en de juiste offerte-opbouw. Ook leert u meer over ontvangergericht en overtuigend schrijven. Vervolgens gaan we aan de slag met diverse korte en langere opdrachten. Deze bespreken we direct. Aan het einde van dag 1 krijgt u een huiswerkopdracht mee: schrijf een offerte.
  • Dagdeel 2
    We bespreken de huiswerkopdrachten. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. U breidt uw vaardigheden steeds verder uit: we gaan verder met opdrachten en de theorie. Ook nu vragen we u weer om thuis aan een offerte te werken.
  • Dagdeel 3
    We starten weer we met het reviewen van de huiswerkopdrachten. We herhalen de theorie en gaan vervolgens steeds verder de diepte in met diverse opdrachten. Aan het einde van de training weet u precies hoe u die winnende offerte opstelt.

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: ondersteuning bij het schrijven van offertes voor een bepaald aantal weken.

Interesse of meer weten?

Wilt u meer weten over de workshop Klantgericht schrijven en deze Winnende Offertes Schrijven module? Bent u benieuwd wat BOS kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)341 498 160 of e-mail info@bos-com.nl.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier