Behaal uw commerciële doelen met ijzersterke blogs

Uzelf profileren als expert in uw vakgebied. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren. Zodat u méér leads genereert. Dat is wat bloggen kan doen. Breid uw blogvaardigheden uit met als doel: commercieel resultaat halen met ijzersterke blogs.  

De hands-on training ‘Zakelijk bloggen’ bestaat uit 3 dagdelen. We maken gebruik van oefenmaterialen uit uw vakgebied. Wij werken met groepen van maximaal 8 personen. Er is daardoor alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, eigen inbreng en al uw vragen.

Programma

  • Dagdeel 1
    We gaan in op de theorie. U krijgt een korte opfriscursus spelling en u ontdekt de basics van formuleren en blogopbouw. Ook gaan we aan de slag met: hoe vindt u blogonderwerpen en hoe kiest u interessante invalshoeken? Aan het einde van dagdeel 1 krijgt u een huiswerkopdracht mee: schrijf een blog.
  • Dagdeel 2
    We bespreken de huiswerkopdrachten. U geeft en krijgt feedback: zo leren we van elkaar. U breidt uw vaardigheden steeds verder uit: we gaan verder met blog- en schrijfopdrachten en de theorie. Ook nu krijgt u weer de opdracht mee om thuis aan een blog te werken.
  • Dagdeel 3
    We starten weer met het reviewen van de huiswerkopdrachten. Vervolgens gaan we nog verder de diepte in met diverse blog- en schrijfopdrachten. Aan het einde van de training weet u precies hoe u attractieve, overtuigende en inhoudelijke blogs publiceert die de ontvanger bespelen.

Optioneel

U kunt na afronding van de training optioneel kiezen voor begeleiding op maat: blogondersteuning voor een bepaald aantal weken.

Interesse of meer weten?

Wilt u meer weten over de workshop Klantgericht schrijven en deze Zakelijk Bloggen module? Bent u benieuwd wat BOS kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)341 498 160 of e-mail info@bos-com.nl.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier