Persoonlijk Leiderschap is een intensieve zoektocht van de deelnemers naar hun eigen leiderschapspotentieel: Hoe zie ik leiderschap? Hoe geef ik leiding aan mezelf? Wat zijn mijn leiderschapskwaliteiten, valkuilen, drijfveren, energiegevers en verborgen potentieel?

Persoonlijk leiderschap vergroten door inzicht

Deelnemers houden elkaar spiegels voor op authenticiteit, impact en verbinding maken. Persoonlijk leiderschap gaat niet om ‘kunstjes leren’, maar om intrinsieke motivatie, geloofwaardigheid en impact. De deelnemers leren om elkaar op constructieve wijze feedback te geven en feedback te ontvangen. Ze zijn zich bewust van hun eigen drijfveren, huidige en gewenste gedrag en het effect daarvan op hum omgeving (collega’s, klanten). Dit wordt vertaald naar een concreet actieplan om het persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen in de praktijk.

Meer weten over dit BOS programma?

Wij geven u graag meer informatie over dit programma. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via het contactformulier of een e-mail sturen. Dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier