In het BOS programma Sales Management krijgen sales managers concrete handvatten om als goede coach het gehele team tot betere resultaten te brengen.

In het BOS programma Sales Management gaan sales managers twee dagen aan de slag met leiderschap- en leerstijlen, hun eigen gedrag en benodigde vaardigheden. En krijgen zij concrete handvatten om als goede coach zowel de individuele medewerker als het gehele team tot betere resultaten te brengen.

Sales Management

In het totale proces van verkoop heeft de salesmanager een belangrijke rol. Hij/zij is niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van producten of diensten en afstemming met de afdeling marketing, maar heeft vooral een sturende, leidinggevende rol binnen het salesteam. Een taak die meer inhoudt dan het voorzitten van een salesmeeting en cijfers presenteren. Het vraagt om coachend talent om de verkoopmedewerkers binnen het team te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Inzichten en concrete tips

Door het karakter en de werkvorm van het programma worden inzichten en zelfreflectie direct vertaald naar concrete tips waarmee deelnemers beter invulling kunnen geven aan hun coachende rol.

Meer info over dit programma?

Wij vertellen u graag persoonlijk meer over deze training.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier