Voor een goede presentatie zijn twee dingen belangrijk: inhoud en vorm. Natuurlijk moet de inhoud goed zijn, maar hoe zorg je ervoor dat je ook de goede vorm kiest? Hoe houd je de aandacht van je publiek vast? En hoe maak je jouw verhaal boeiend en overtuigend? In het BOS programma Overtuigend Presenteren leren deelnemers met praktische tips hoe zij hun verhaal kunnen maken én overbrengen.

Overtuigend presenteren

Hoe zorg je dat je boodschap aankomt en ‘blijft hangen’ bij je publiek of klant? Veel commerciële professionals draaien hun hand niet om voor een complexe offerte, maar raken in de stress van de vraag om een presentatie voor bestuur, directie of groter publiek. Gelukkig kun je presenteren leren! In het BOS programma Overtuigend Presenteren leren deelnemers inhoud en vorm op elkaar af te stemmen. Passend bij de vraag en doelgroep. Maar vooral ook: passend bij henzelf!

Praktische programma

Het BOS programma Overtuigend Presenteren duurt 1 dag en wordt verzorgd op één van de BOS trainingslocaties in Ermelo of (in overleg met de opdrachtgever) op locatie. In onze trainingen spelen we zoveel mogelijk in op de branche specifieke behoeften of uitdagingen in de wereld van de deelnemers. Daar selecteren we onze ervaren en praktijkgerichte trainers op.

Meer weten over het Overtuigend Presenteren programma?

Wij geven u graag meer informatie over Overtuigend presenteren. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via het contactformulier of een e-mail sturen. Dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier