Pitchen is meer dan een verkooppraatje; het is een complete presentatie. Van jezelf, de organisatie, producten of diensten en de toegevoegde waarde de je te bieden hebt. Maar dan wel in een paar minuten! Pitchen is een aansprekende combinatie van presenteren, communiceren en enthousiasmeren. Het BOS programma Professioneel Pitchen bevat alle ingrediënten om een goed verhaal te leren vertellen. En legt daarmee de basis om in elke situatie en voor elke klant kort en krachtig te kunnen pitchen.

Professioneel Pitchen

Hoe maak je van een pitch een sterk verkoopinstrument? Hoe bouw je een pitch goed op? Wat hoort er wel en niet in thuis? En hoe kun je boeiend en overtuigend je verhaal doen in beperkte tijd? In het BOS programma Professioneel Pitchen komen deze vragen en meer aan bod. Daarin zijn houding, tone-of-voice, uitstraling en interactie belangrijk. Het vertellen van een boodschap of visie die mensen meeneemt, raakt of intrigeert. Het BOS programma Professioneel Pitchen leert deelnemers structuur aan te brengen in hun verhaal en geeft concrete tips voor een overtuigende presentatie. Waarmee ze hun klant binden en verleiden tot aankoop van product of dienst.

Programma

Het BOS programma Professioneel Pitchen duurt 1 dag en wordt verzorgd op één van de BOS trainingslocaties in Ermelo. BOS levert maatwerk, dat wil zeggen dat we tijdens de praktijktrainingen inspelen op de branche en specifieke behoeften of uitdagingen die in de wereld van de deelnemers spelen. Dat is belangrijk voor een setting van herkenning en vertrouwen.

Meer weten over het Professioneel Pitchen programma?

Wij geven u graag meer informatie over professioneel pitchen. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via het contactformulier of een e-mail sturen. Dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier