‘Adviserend verkopen’ Sales Programma 

Ken je klant! Om succesvol te zijn in sales is meer nodig dan alleen productkennis of een scherpe prijs. Een klantbenadering die is gebaseerd op kennis, proces en relatie is essentieel voor duurzaam commercieel succes. Alles draait om de leefwereld en (onbewuste) behoefte van de klant; wat daar speelt is bepalend voor de oplossing die (een goede) verkoper aanbiedt. Dat betekent concreet: je verdiepen in de problematiek en werkprocessen van de klant, in nieuwe ontwikkelingen, anticiperen, durven vragen en goed luisteren. En vooral je willen ontwikkelen tot een allround gesprekspartner en adviseur voor de klant.

Betere verkoopresultaten door betere proposities en langdurige klantrelaties

Het BOS sales programma ‘Adviserend verkopen leert verkopers product en prijs niet langer als doel te zien, maar als middel. Omdat échte kennis van je klant niet alleen leidt tot betere proposities, maar tevens de basis legt voor een langdurige klantrelatie en daarmee tot meer en betere verkoopresultaten. BOS verstaat als geen ander de kunst van adviserend verkopen en heeft deze kennis en ervaring vertaald naar twee ultiem klantgerichte programma’s voor ervaren verkopers: Coach de Klant en het Master Programma.

Coach de Klant

Coach de Klant is dé methode om ‘adviserend verkopen’ te begrijpen. Deelnemers leren oplossingen te creëren die precies voldoen aan de behoeften van de klant.

Meer over Coach de klant

Master Programma

‘Adviserend verkopen’ een extra dimensie door de sales-vaardigheden te combineren met specifieke propositiekennis. Om nóg klantgerichter te werken.

Meer over Master Programma