In het Master Programma krijgt ‘adviserend verkopen’ een extra dimensie door de salesvaardigheden uit het Coach de Klant-programma te combineren met specifieke propositiekennis. In zes dagen doorloopt de deelnemer een uitgebalanceerd programma waarin zijn/haar professionele salesvaardigheden naar een hoger niveau worden gebracht.

In nauw overleg met de opdrachtgever ontwikkelt BOS branche-gerelateerde E-learning modules waarin de proposities van de organisatie uitgebreid worden behandeld. De specifieke propositiekennis vergroot het oplossingsgericht denken van de verkoopadviseur en daarmee hun commerciële kansen. Door de combinatie van klantinzicht (werkprocessen, problematiek en ontwikkelingen) en propositiekennis is de adviserend verkoper in staat maatwerk te leveren en te bouwen aan een duurzame klantrelatie.

Meer weten over dit BOS programma?

Wij geven u graag meer informatie over dit programma. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via het contactformulier of een e-mail sturen. Dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.

+31 (0) 341 498 160
Contactformulier