Sales Programma ‘Transactioneel verkopen’

Goed verkopen vraagt om meer dan een vlotte babbel en een representatief voorkomen. Het is een vak! Bij BOS geloven we dat verkopers pas echt ‘vakbekwaam’ worden door te (willen) leren en zichzelf continu te ontwikkelen als het gaat om grondhouding, tactiek en techniek. De BOS Sales Programma’s stimuleren en vergroten de salesvaardigheden van uw verkopers en commercieel medewerkers bij transactioneel verkopen. Een relatief kort verkoopproces dat vooral door product en prijs wordt bepaald en daarmee specifieke vaardigheden vereist.

Het aankoopproces van begin tot eind efficiënt kunnen laten verlopen

De klant weet wat hij wil: een scherpe prijs, een snelle levering en uitstekende service. De verkoper of commercieel medewerker kan daarin het verschil maken door het aankoopproces van begin tot eind correct, soepel en efficiënt te laten verlopen. Zodat de klant ook bij een volgende aankoop weer voor uw organisatie kiest! BOS heeft twee salesvaardigheidsprogramma’s ontwikkeld waarmee verkopers en andere ‘customer facing’ medewerkers commercieel succesvoller worden: het Sales Professional Programma en Commerciële Communicatie.

Sales Professional programma

Deze salesvaardigheidstraining heeft als doel om verkopers in een á twee (face-to-face) verkoopgesprekken tot een succesvolle verkooptransactie te laten komen.

Sales Professional programma

Commerciële Communicatie

Deze communicatietraining leert klantgericht gedrag aan bij commerciële medewerkers die persoonlijke en/of telefonische verkoopgesprekken met klanten voeren.

Commerciële Communicatie

Meer weten over dit BOS programma?

Wij geven u graag meer informatie over dit programma. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via het contactformulier of een e-mail sturen. Dan nemen wij snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 (0) 341 498 160.