Bij BOS geloven we dat je samen met anderen tot mooie en innovatieve resultaten komt. En dat het delen van inzichten, ideeën en ervaringen bijdraagt aan succesvolle businessontwikkeling. Daarom zijn we blij met onze samenwerking met deze partners van BOS:

RevelX - een van de partners van BOS.

RevelX

RevelX is gespecialiseerd in het realiseren van groei voor ondernemingen; van corporate tot scale-up. RevelX levert strategisch denkvermogen en een krachtige uitvoering. Daarbij maakt zij veelvuldig gebruik van onconventionele en sterk vernieuwende werkwijzen. In haar opdrachten werkt zij veelal op basis van risk-reward. Het snelgroeiende team van RevelX bestaat uit groei ondernemers die versnellen, innoveren en investeren in kansrijke ondernemingen en nieuwe initiatieven. Digital growth is een van de speerpunten van het bureau.

De Boer & Associates - een van de partners van BOS.

De Boer & Associates

Gerenommeerd Executive Search bureau met een persoonlijke benadering. Succesvol in het vinden van executives en het bij elkaar brengen van professionals. De Boer & associates legt connecties van hoge kwaliteit en levert daarmee voor BOS meerwaarde bij de invulling van high-end executive vacatures bij onze opdrachtgevers.

Sterling & Holmes - een van de partners van BOS.

Sterling & Holmes Executive Search

Gespecialiseerd in de werving en selectie van commercieel talent, met een succesratio van 97%. Sterling & Holmes vervult functies in sales, marketing en supply-chain. Voor BOS een betrouwbare en meedenkende partner om mee te schakelen wanneer onze opdrachtgevers op zoek zijn naar goede  kandidaten voor commerciële functies.