Project Description

Ricoh logo Imagine. Change.

Ricoh Nederland levert producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement en is marktleider op het gebied van multifunctionele printers. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ’s-Hertogenbosch waar 1400 medewerkers werken. Daarnaast heeft Ricoh in Nederland 15 Ricoh Document Centers. Dat zijn flexibele, zelfstandige organisaties die zich richten zich op het midden- en kleinbedrijf in de eigen regio.

BOS referentie Ricoh AcademyRob Baggerman, Chief Commercial Officer, Ricoh Nederland

“BOS heeft zich bewezen als een betrouwbare en deskundige ‘partner in business’. Of het nu gaat om channel development, het ontwikkelen van maatwerk opleidingstrajecten of de complete regie en logistiek van de Ricoh Partner Academy; BOS levert. Door hun persoonlijke aanpak, kennis van de branche en pragmatische werkwijze, kunnen we steeds rekenen op passende oplossingen en advies. BOS is kritisch op ons en op zichzelf, en dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede.”

BOS referentie Ricoh AcademyMaurits Aalders, Director Marketing, Ricoh Nederland

“BOS weet wat er voor nodig is om nieuwe producten en proposities succesvol te lanceren. En ondersteunt dit proces door hier complete opleidingsprogramma’s voor te ontwikkelen en implementeren, gericht op commerciële medewerkers. Zowel online als via klassikale trainingen.”