Ook in 2018 zijn er weer veel certificaten behaald én verlengd aan de Ricoh Partner Academy! Op 20 december is het laatste Master programma van 2018 (‘Adviserend Verkopen’) afgesloten. De jury, Remco Baten, Directeur Particulier & Zakelijk bij Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs, Rob Baggerman, Commercial Director Ricoh Nederland en Marco Pesie, ‘founder’ van BOS, kregen ook dit keer uitstekende presentaties voorgeschoteld. In het prachtige koetshuis van Kasteel Vanenburg in Putten zijn zes medewerkers van Ricoh Nederland geslaagd voor hun Master certificering. Om dit certificaat te behalen volgen de deelnemers een zesdaagse opleiding ‘adviserend verkopen’.

In dit ‘Coach de Klant’ programma wordt een combinatie gemaakt van de ontwikkeling van Ricoh propositiekennis en verkoopvaardigheden. Naast E-learning en klassikale training vormt een individueel examengesprek met trainingsacteur(s) een belangrijk onderdeel. Hier laten deelnemers zien of en hoe ze in staat zijn het geleerde in de praktijk te brengen. En op dag zes wordt er van de deelnemers verwacht dat ze hun businesscase (de rode draad in de opleiding) voor een geselecteerde jury presenteren.

De eindpresentaties waren gedegen, creatief en er was goed te zien dat er veel tijd in gestoken is. Iedereen is dan ook geslaagd, nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

Anneloes Rademakers, Max DriessenIngmar Geubels, Marcel de WaalEdric SandikromoFrederik van Hulle

Allen van harte gefeliciteerd!

 

Namens de Ricoh Partner Academy danken wij alle aanwezigen voor de geweldige inzet en de positieve energie! En tot slot: speciale dank aan de jury voor hun professionele beoordelingen.