Belangrijk voor de continuïteit van elke organisatie is het op peil houden en laten groeien van de commerciële buitendienst. Het speciale BOS Career Opportunity Program zorgt voor de instroom, begeleiding en training van nieuwe en snel inzetbare sales medewerkers in uw organisatie. Een garantie voor kwaliteit van nieuwe sales mensen.

Het programma bestaat uit drie onderdelen.

  • Werving- & selectie
  • Commerciële (basis)opleiding
  • Coaching (op de werkvloer en bij klanten)

Werving & selectie

Wij gaan voor u op zoek naar jong commercieel talent. Daarbij wordt gekeken o.a. naar uitstraling, kennis, karakter en een match bij de organisatiecultuur van onze opdrachtgever. Na een strenge selectie procedure dragen wij een aantal kandidaten voor, waarna in gezamenlijk overleg een keuze wordt gemaakt.

Commerciële opleiding

Het programma biedt nieuwe sales medewerkers een gericht programma voor het verder verbeteren van de commerciële vaardigheden. Omdat BOS de organisatie en diens klanten goed kent, wordt de training bovendien toegespitst op de behoefte van het bedrijf en de klanten. Kennis over de specifieke klantproposities wordt gecombineerd met algemene verkoopvaardigheden.

Coaching

In de eerste maand van dit programma wordt de medewerker vooral door de medewerkers van BOS opgeleid en gecoacht. Dat betekent voor de organisatie dat nieuwe sales mensen naadloos en zorgeloos integreren in de organisatie. Daarna wordt begeleiding van de medewerkers geleidelijk overgedragen aan het eigen management.

Salestalent met ambitie is welkom bij BOS

BOS is altijd op zoek naar professionele Accountmanagers of startende verkopers (Sales Executives). Ben jij op zoek naar een volgende stap in je salescarriere, neem dan contact met ons op. Wij hebben inzicht in openstaande vacatures bij onze (Corporate) klanten maar kunnen ook vanuit ons netwerk goede salesmedewerkers voorstellen en pro-actief adviseren bij onze opdrachtgevers. Regelmatig starten er ook nieuwe Career Opportunity Programma’s bij klanten en is het instappen in een dergelijk programma een meer dan uitstekende start voor je (sales)carriere!

Actuele opportunities bij onze opdrachtgevers

  • Momenteel zoekt BOS meerdere ervaren Accountmanagers voor aantrekkelijke functies in de ICT branche (Printing, Document Solutions en IT Services). Voor meer details en informatie over hoe te solliciteren download je het Profiel Account Managers.
  • Ben je een starter op de arbeidsmarkt of  in het bezit van een eerste saleservaring? Kijk dan eens naar bijgaande profielen: BOS heeft ook diverse Sales Traineeships vacant bij diverse opdrachtgevers in de ICT branche (Printing, Document Solutions en IT Services). Traineeship Account Manager

Meer informatie over sales werving

Wilt u meer weten over hoe onze sales werving en sales training activiteiten uw sales organisatie kunnen versterken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!