Ken je klant! Om gericht en succesvol invulling te geven aan marketing, sales, communicatie en service, moet je weten wie je klant is en waaraan hij of zij behoefte heeft. BOS zet de klant en klantbeleving centraal; van daaruit lopen de lijnen naar alle processen in het totale verkooptraject. Door klantinzicht komt marketing tot betere proposities, is er verbinding tussen sales en marketing, is klantgerichte communicatie mogelijk en kunnen in aflevering en service precies díe accenten worden gelegd die de aankoop van uw product of dienst tot een feest maakt. BOS helpt om scherp te krijgen waar het voor de klant om gaat en wat er moet gebeuren om op elk bedrijfsniveau optimale klanttevredenheid te bereiken.

[rev_slider BOS]
Verkopen is veel meer dan het opschrijven van een bestelling. Het is een vak dat je moet leren. Goed verkopen vraagt om een goede grondhouding, tactiek, techniek en commerciële innovatie, want ook het verkoop-vak is aan verandering onderhevig. Verkoop is daarnaast onderdeel van een proces waarin verschillende fasen doorlopen worden. Bij al deze stappen zijn medewerkers betrokken. De BOS-aanpak is gericht op ontwikkeling van de medewerkers door maximaal te benutten wat iemand in huis heeft, betrokkenheid te creëren en zelfontplooiing en – ontwikkeling te stimuleren. Dat komt niet alleen de resultaten, maar ook de motivatie ten goede. Als gespecialiseerd opleider creëert BOS samenhang in bedrijven met als eindresultaat: duidelijke proposities, professionele verkoopadviseurs, efficiënte bedrijfsvoering, tevreden klanten en meer omzet.
Zonder klant geen business. Maar wat is nou echt belangrijk voor uw klant? Lees meer
Wat is er nodig om sales en partners in het partner-kanaal op een hoger plan te brengen? Lees meer
Worden klantverwachtingen (eventueel gecreëerd door sales) waargemaakt door de rest van de organisatie? Lees meer

Certificeren en accrediteren

BOS leidt niet alleen op, maar borgt de kwaliteiten en kennis van uw bedrijf. Onze opleidingsprogramma’s die altijd een combinatie zijn van theorie en praktijk, worden afgerond met een een certificaat. Daarmee is voor de medewerker, de organisatie maar ook de klanten en prospects duidelijk dat kennis en prestatie op vereist niveau zijn. Zijn alle sales en klantcontact medewerkers gecertificeerd? Dan is er sprake van een geaccrediteerde organisatie.

Waar liggen bij u de kansen?

Op het gebied van klantinzicht en propositie, bij verkoop, bij de partners in het kanaal of bij de eigen backoffice en after sales? De ervaren specialisten van BOS analyseren de knelpunten en kansen. En maken samen met u de optimalisatieslag.