Een eigen bedrijfsacademie voor uw organisatie is een garantie voor het goed opleiden van uw medewerkers en het partnerkanaal. BOS heeft alle kennis en ervaring in huis om voor u een bedrijfsacademie te bouwen, in te richten en succesvol te laten functioneren. Veel grote organisaties gingen u al voor…

Met BOS bouwt u uw eigen digitale opleidingshuis als het gaat om competentieontwikkeling, product/propositie- en managementopleidingen. Maatwerk dus, met als doel medewerkers en management te leren hoe zij effectiever, doelmatiger en dus succesvoller de klant kunnen voorzien van de juiste oplossing. BOS gaat daarbij altijd uit van de relatie Klant – Leverancier (Vendor) en Salesmedewerker(s).

Bedrijfsacademies

Binnen de relatie Klant – Leverancier (Vendor) en Salesmedewerker(s) lopen de lijnen die bepalend zijn voor commercieel succes. Het gaat dus niet alleen om het opleiden van de salesorganisatie, maar ook om de andere ‘customer-facing’ afdelingen en medewerkers. Uw eigen proposities vormen de basis voor uw digitale Bedrijfsacademie. Daarvoor onderhoudt BOS nauw contact met de inhoudelijke experts van de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf.

Op die manier bouwen we gezamenlijk een opleidingshuis dat aansluit op alle essentiële commerciële processen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van markt- en propositiekennis, het aanleren van sales en after-sales vaardigheden of gestroomlijnde (commerciële) processen zoals product launches en/of orderprocessen.

Blended Learning

BOS kiest in elke Bedrijfsacademie voor de methode van blended learning: e-learning in combinatie met klassikale training. Meer over blended learning.

Accreditatie en certificering

Met een BOS Academy wordt een volledig certificerings- & accreditatieproces ingericht voor uw organisatie. Daarmee is uw klant verzekerd van de juiste expertise en kwaliteit van dienstverlening. Meer over certificering en accreditatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze aanpak bij het ontwikkelen van een bedrijfsacademie? Of meer horen over de resultaten die wij voor onze klanten hebben kunnen boeken, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Inloggen

Klik op één van de onderstaande bedrijfslogo’s om in te loggen in de juiste Bedrijfsacademie.

Inloggen Vodafone Academy
Inloggen Vodafone Academy
Inloggen BOS Academy
Inloggen BOS Academy
Inloggen Ziggo Academy