Tijdens het jaarlijkse event voor resellers van RoutIT heeft Eurofiber de bezoekers van dit event uitgedaagd om mee te doen aan de Eurofiber Challenge. Met behulp van het ‘learning/gamification’ – platform van de Eurofiber Academy werd de parate kennis over Eurofiber van de bezoekers getest . 

Elke dag werd een winnaar bekend gemaakt, die een mooie SONOS speaker cadeau kreeg. Voor Eurofiber is dit een uitstekende manier om op basis van deze challenge in gesprek te raken met resellers. Het inzetten van het gamification platform is weer een nieuwe toevoeging aan de Eurofiber Academy om op een laagdrempelige en leuke wijze kennis van deelnemers te toetsen en nieuwe kennis toe te voegen.

Eurofiber Academy

De Eurofiber Academy is inmiddels een door de partners van Eurofiber zeer gewaardeerd onderdeel van het Partner Programma. Met hoogwaardige certificerings programma’s investeert Eurofiber in de ontwikkeling van de medewerkers en resellers van business partners. Op gebied van kennis- én vaardigheidsontwikkeling. De Eurofiber Academy faciliteert deze opleidingen met klassikale programma’s maar ook met de inzet van diverse digitale leermiddelen.

Voor een kleine impressie van het RoutIT event kijkt u hier.

Wilt u ook het innovatieve Challenge platform gebruiken voor het trainen van kennis bij uw medewerkers of business partners? Neem dan contact met ons op: 0341 – 498 160.