Ancy Bierens
Ancy Bierens
Trainer en blikverruimer Ancy brengt beweging in denken en doen. Door mensen op een andere wijze te laten kijken naar zichzelf en hun speelveld. Er blijkt vaak meer mogelijk dan je denkt. Ancy zet aan tot actie en laat mensen vanuit overtuiging, trots en (zelf)bewustzijn groeien in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciele vaardigheden binnendienst, persoonlijke ontwikkeling en – effectiviteit, teamontwikkeling en – coaching, personal coaching, mediation/conflicten, groepdynamica, transitiemanagement, resultaatgericht samenwerken.

Gecertificeerd assessment professional

Talent Motivatie Analyse, Kernkwadranten, Lifo®.

Ine Bos
Ine Bos
Voor organisatiepsycholoog Ine begint teamontwikkeling met het creëren van inzicht en begrip in de fundamenten van het team; het individu. Haar aanpak laat deelnemers concreet ontdekken en delen wat de waarden, drijfveren en kwaliteiten van de individuele teamleden zijn; de basis voor échte betrokken en waardevolle teamvorming.

Trainingsexpertises

Management en leiderschap. Persoonlijk-, coachend- en teamleiderschap, ‘Persoonlijk Meesterschap’

Chris Mulder
Chris Mulder
Vol energie zorgt Chris voor trainingen met rendement. Hij vult je gereedschapskist met nieuwe vaardigheden. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Je ervaart concrete leermomenten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je werk nog beter te doen. Chris komt graag tot de kern. Doe je mee? Wat is jouw leervraag?

Trainingsexpertises

Schriftelijke vaardigheden, commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst. persoonlijke ontwikkeling en –effectiviteit.

Gecertificeerd assessment professional

NLP, Transactionele Analyse en Insights Discovery.

Marion Geisler
Marion Geisler
Marion houdt wel van een uitdaging; waar het niet lekker loopt, brengt ze beweging en boort talenten aan. Betrokken, empathisch, resultaatgericht en analytisch legt Marion in een veilige setting pijnpunten bloot en creëert ze met deelnemers de voorwaarden om succesvol te zijn voor zichzelf, het team en het bedrijf.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap. Millennial coaching.

Gecertificeerd assessment professional

Talent Motivatie Analyse

Michel Groenveld
Michel Groenveld
‘Wie schrijft, die krijgt’. In dit geval salesorders en -opdrachten. Want trainingen van Michel leveren business op, tijdswinst én werkplezier. Michel leert deelnemers sneller en doelgroepgericht schrijven mét effect. Met een arsenaal aan technieken en toepasbare tips schrijf je na afloop teksten die gelezen en begrepen worden!

Trainingsexpertises

Schriftelijke vaardigheden, Speedreading, bid- en tenderteksten schrijven, winnende offertes schrijven, klantgericht schrijven, zakelijk bloggen, Business English.

Kim Muije
Kim Muije
‘Je bent meer dan je gelooft te zijn’ is het motto van Kim. Mensen hebben zoveel meer in huis dan ze zelf denken. In de trainingen van Kim komt dat naar boven en groeien deelnemers in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met oog voor detail, kwetsbaar, bevlogen en liefdevol confronterend brengt ze zelfinzicht en ruimte voor de ‘interne dialoog’.

Trainingsexpertises

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap, personal- business- en executive coaching.

Alwin Zandvoort
Alwin Zandvoort
Zeg je Social Media, zeg je Alwin Zandvoort! In de afgelopen jaren is het zakelijk gebruik van Social Media enorm toegenomen. Alwin had snel door dat dit voor zakelijke professionals veel ging betekenen. Op basis van zijn ondernemerschap, interesse in mensen/netwerken en de digitale mogelijkheden die Social Media bieden heeft hij zich gespecialiseerd in Social Media trainingen. Alwins drijfveer bij het verzorgen van trainingen is het creëren van gedragsverandering: zorgen de aangeboden kennis en vaardigheden in de praktijk worden toegepast. De trainingen van Alwin worden door deelnemers als volgt gekenmerkt: energiek, betrokken, heldere uitleg, doelgericht & direct toepasbaar.

Expertises

LinkedIn Social Selling, LinkedIn Sales Navigator, LinkedIn HR & Werkzoekenden, Facebook & Instagram, Bloggen & Vloggen, Social Media Strategie, Content & Community building, Smartphone fotografie

Wilma Geuzebroek
Wilma Geuzebroek
Wilma voert als TMA professional gesprekken met mensen over hun drijfveren, hun talenten en over doen waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Een gesprek waarin je inzicht krijgt in wat jouw belangrijkste behoeften zijn en welk gedrag je inzet om deze behoeften te vervullen. Als je weet wat je drijfveren en de daarbij behorende talenten zijn, begrijp je beter waarom je doet zoals je doet. Ook waarom gedrag wel eens niet succesvol is, het juist ongewenste resultaten geeft.
Zonder uitzondering mooie en inzicht gevende gesprekken.

Expertises

TMA Professional, Authentiek leiderschap, evaringsgericht leren met paarden, persoonlijke ontwikkeling

Joost Sliphorst
Joost Sliphorst
Als coach en dieptepsycholoog begeleidt Joost individuen en teams op een diepere laag. Met zijn kwaliteit om met hart en ziel te kijken, luisteren en ervaren raakt hij elke keer de deelnemers. Hij durft voor de deelnemers een liefdevol confronterende spiegel te zijn. Een spiegel die aanzet tot een nieuwe stap van binnenuit. Zijn motto: “Werken vanuit het hart in plaats van hard werken”.

Expertises

Het ambacht van de leider, Persoonlijke effectiviteit & coachend leiderschap.