Jacco Aartsen Tuijn
Jacco Aartsen Tuijn
Jacco maakt mensen nieuwsgierig en enthousiast voor het salesvak. Hij deelt zijn brede kennis en ervaring met praktische voorbeelden en tips die het leerproces van deelnemers versnellen. In de trainingen van Jacco kun je de kwartjes bijna letterlijk horen vallen. Door openheid, geduld en enthousiasme haalt hij het beste in mensen naar boven.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciele vaardigheden binnen- en buitendienst.

Niek Arts
Niek Arts
‘Wat je zegt ben je zelf’, gaat wat Niek betreft ook op voor wat je schrijft. Op papier of online: wat je schrijft zegt iets over jezelf, je bedrijf en hoe serieus je iets neemt. Denk daar dus altijd serieus over na! Trainingen van Niek maken bewust van impact en eigen positie. Samen met het aanleren van nieuwe vaardigheden brengen ze plezier in schrijven!

Trainingsexpertises

Schriftelijke vaardigheden: Klantgericht en commercieel schrijven, effectief e-mailen, zakelijk bloggen, SEO-schrijven, spelling en arbeidsmarktcommunicatie (millennials).

Martine Arts – Etten
Martine Arts – Etten
Helder en zakelijk schrijven moeilijk? Niet als je een training van Martine hebt gevolgd. Gericht op de praktijk, duidelijk en betrokken, leert Martine je hoe je goed kunt bloggen, mailen en klantgericht schrijven. Als je dan bovendien merkt dat het effect heeft en je succesvoller maakt in je job, dan levert het je ook nog eens meer werkplezier op.

Trainingsexpertises

Schriftelijke vaardigheden. Klantgericht en commercieel schrijven, effectief e-mailen, zakelijk bloggen, SEO-schrijven en arbeidsmarktcommunicatie (millennials).

Ancy Bierens
Ancy Bierens
Trainer en blikverruimer Ancy brengt beweging in denken en doen. Door mensen op een andere wijze te laten kijken naar zichzelf en hun speelveld. Er blijkt vaak meer mogelijk dan je denkt. Ancy zet aan tot actie en laat mensen vanuit overtuiging, trots en (zelf)bewustzijn groeien in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciele vaardigheden binnendienst, persoonlijke ontwikkeling en – effectiviteit, teamontwikkeling en – coaching, personal coaching, mediation/conflicten, groepdynamica, transitiemanagement, resultaatgericht samenwerken.

Gecertificeerd assessment professional

Talent Motivatie Analyse, Kernkwadranten, Lifo®.

Ine Bos
Ine Bos
Voor organisatiepsycholoog Ine begint teamontwikkeling met het creëren van inzicht en begrip in de fundamenten van het team; het individu. Haar aanpak laat deelnemers concreet ontdekken en delen wat de waarden, drijfveren en kwaliteiten van de individuele teamleden zijn; de basis voor échte betrokken en waardevolle teamvorming.

Trainingsexpertises

Management en leiderschap. Persoonlijk-, coachend- en teamleiderschap, ‘Persoonlijk Meesterschap’

Marco Diks
Marco Diks
Dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden, laat Marco zien en ervaren in zijn trainingen. Wat hem betreft is er niet maar één manier om goed te zijn in wat je doet; de manieren om je eigen talent te ontwikkelen en in te zetten zijn legio! De veelgehoorde kreet na zijn trainingen is dan ook “Hé…zo had ik het nog nooit bekeken…”

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciele vaardigheden binnen- en buitendienst.

Marion Geisler
Marion Geisler
Marion houdt wel van een uitdaging; waar het niet lekker loopt, brengt ze beweging en boort talenten aan. Betrokken, empathisch, resultaatgericht en analytisch legt Marion in een veilige setting pijnpunten bloot en creëert ze met deelnemers de voorwaarden om succesvol te zijn voor zichzelf, het team en het bedrijf.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap. Millennial coaching.

Gecertificeerd assessment professional

Talent Motivatie Analyse

Michel Groenveld
Michel Groenveld
‘Wie schrijft, die krijgt’. In dit geval salesorders en -opdrachten. Want trainingen van Michel leveren business op, tijdswinst én werkplezier. Michel leert deelnemers sneller en doelgroepgericht schrijven mét effect. Met een arsenaal aan technieken en toepasbare tips schrijf je na afloop teksten die gelezen en begrepen worden!

Trainingsexpertises

Schriftelijke vaardigheden, Speedreading, bid- en tenderteksten schrijven, winnende offertes schrijven, klantgericht schrijven, zakelijk bloggen, Business English.

Jeroen Gort
Jeroen Gort
Energiek, creatief en communicatief. Dat is Jeroen in drie woorden. Een rasverteller en –trainer met 20 jaar ervaring, een gezonde dosis humor en een positief kritische blik die mensen doelgericht en enthousiast aan het werk zet. In verbinding met zichzelf en hun omgeving. Daarin is communicatie de rode draad, openheid het uitgangspunt.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciele vaardigheden binnen- en buitendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap.

Hinke de Jager
Hinke de Jager
Commercieel zijn door niet te commercieel over te komen, is het motto van Hinke. Succes in business draait om meer dan prijs en product. Het draait vooral om klantgericht contact, verbinding en kennis van je doelgroep. Dat vergoot je gunfactor en scoringskansen. Hinke koppelt kennis en ervaring aan actuele situaties uit de praktijk.

Trainingsexpertises

ICT oplossingen in het algemeen en cloud services, connectiviteit, netwerktopologie & beveiliging in het bijzonder.

Jiska Jonker
Jiska Jonker
Als het leven een ontdekkingsreis is, dan is Jiska de reisbegeleider die je erbij wilt hebben! Enthousiast, energiek, flexibel en praktijkgericht begeleidt ze deelnemers in hun leer- en ontwikkeltraject. Jiska laat mensen nieuwe kwaliteiten in zichzelf ontdekken die zij direct en effectief kunnen inzetten.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap. De-escalatie klachten en agressie.

Marc Korse
Marc Korse
Groeien, plezier maken en elkaar helpen. Voor Marc is er niets mooiers dan dat. In zijn trainingen geeft hij daar handen en voeten aan door deelnemers te leren kijken; naar zichzelf, hun rol en hun omgeving. En door hen in een ontspannen, leuke sfeer die inzichten om te laten zetten naar concrete verbeterstappen en ontwikkelmogelijkheden.

Trainingsexpertises

Communicatie- en commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, klantbeleving en leiderschap.

Kim Muije
Kim Muije
‘Je bent meer dan je gelooft te zijn’ is het motto van Kim. Mensen hebben zoveel meer in huis dan ze zelf denken. In de trainingen van Kim komt dat naar boven en groeien deelnemers in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met oog voor detail, kwetsbaar, bevlogen en liefdevol confronterend brengt ze zelfinzicht en ruimte voor de ‘interne dialoog’.

Trainingsexpertises

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, management en leiderschap, personal- business- en executive coaching.

Chris Mulder
Chris Mulder
Vol energie zorgt Chris voor trainingen met rendement. Hij vult je gereedschapskist met nieuwe vaardigheden. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Je ervaart concrete leermomenten die je in de dagelijkse praktijk helpen om je werk nog beter te doen. Chris komt graag tot de kern. Doe je mee? Wat is jouw leervraag?

Trainingsexpertises

Schriftelijke vaardigheden, commerciële vaardigheden binnen- en buitendienst. persoonlijke ontwikkeling en –effectiviteit.

Gecertificeerd assessment professional

NLP, Transactionele Analyse en Insights Discovery.

Vincent Lagerweij
Vincent LagerweijSr. Consultant
Vincent is een senior executive die jarenlang aantoonbaar succesvol werkzaam is in B2B, B2C en Omnichannel omgevingen. Hij beschikt over uitgebreide ervaring in business development en partnership management een heeft veel kennis en inzicht in de kritische ‘business drivers’ in diverse markten. Vincent heeft een passie voor de ontwikkeling van Channel Partnerprogramma’s. Zijn kracht ligt dan ook onder meer in het bouwen en onderhouden van sterke relaties met hoger management en C-Level bestuurders.

Expertises

New business development, Channel development, Omnichannel sales and marketing management, E-Commerce, Category management, Procurement, Strategic Planning, Employee Development, Performance & Quality Standards, P&L Management, Change Management, Strategic Partnerships

Alwin Zandvoort
Alwin Zandvoort
Zeg je Social Media, zeg je Alwin Zandvoort! In de afgelopen jaren is het zakelijk gebruik van Social Media enorm toegenomen. Alwin had snel door dat dit voor zakelijke professionals veel ging betekenen. Op basis van zijn ondernemerschap, interesse in mensen/netwerken en de digitale mogelijkheden die Social Media bieden heeft hij zich gespecialiseerd in Social Media trainingen. Alwins drijfveer bij het verzorgen van trainingen is het creëren van gedragsverandering: zorgen de aangeboden kennis en vaardigheden in de praktijk worden toegepast. De trainingen van Alwin worden door deelnemers als volgt gekenmerkt: energiek, betrokken, heldere uitleg, doelgericht & direct toepasbaar.

Expertises

LinkedIn Social Selling, LinkedIn Sales Navigator, LinkedIn HR & Werkzoekenden, Facebook & Instagram, Bloggen & Vloggen, Social Media Strategie, Content & Community building, Smartphone fotografie