Op 9 maart jl. is  Dennis Wagenaars door de Sales Management Association (SMA) uitgeroepen tot Young Sales Professional Of The Year. Dat gebeurde tijdens Hét Sales Event, één van de drie grote landelijke bijeenkomsten die jaarlijks georganiseerd worden door de (SMA). Hét Sales Event heeft al jaren het Grand Hotel Huis ter Duin als thuisbasis. Salesprofessionals en prominenten uit het onderwijs- en bedrijfsleven kwamen naar Noordwijk om inspirerende masterclasses, interessante keynotes en entertainment ‘van niveau’ mee te maken. Het hoogtepunt van de dag is altijd de verkiezing van de Commercieel Directeur, Senior Sales Professional en Young Sales Professional van het Jaar. In die volgorde kwamen Hans Peters, Fernando Padmos en Dennis Wagenaars als winnaars uit de bus. Allen gefeliciteerd natuurlijk!

Dennis is werkzaam bij Ricoh Nederland en is daar actief als Accountmanager Legal & Financial Services. Samen met zijn collega’s is Dennis deelnemer aan het Sales Excellence programma van de Ricoh Partner Academy. Mede namens de Ricoh Partner Academy : van harte gefeliciteerd met deze topprestatie Dennis!

Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het op: Werktrends

Op de foto v.l.n.r: Fernando Padmos (Xylem Water Solutions, winnaar SSP), Dennis Wagenaars (Ricoh, winnaar YSP) en Hans Peters (NS Reizigers, winnaar CD).