Een goede commerciële tekst geeft een onweerstaanbaar visitekaartje af. In deze workshop ontwikkelen deelnemers de vaardigheden om effectiever en klantgerichter te schrijven: met meer resultaat én plezier, in minder tijd. Met een krachtige combinatie van een online leertraject en fysieke trainingen borgt BOS commerciële schrijfvaardigheden in uw organisatie.

De workshop ‘Klantgericht schrijven’ bestaat uit vier modules

Zakelijk schrijven

Een foutloze, overtuigende tekst leren schrijven die onweerstaanbaar is voor uw doelgroep. Erkend worden als professional dankzij uw heldere en ontvanger-gerichte schrijfstijl. Verbeter uw zakelijke schrijfvaardigheden.

Zakelijk leren schrijven

Winnende offertes schrijven

Hoe zorgt u dat uw bedrijf die gewilde opdracht binnenhaalt? Met een winnende offerte! Een prettig leesbaar document, die de ontvanger boeit en overtuigt. Leer ook Winnende offertes schrijven’.

Winnende offertes schrijven

Bid- en tenderteksten schrijven

Hoe kijkt een dmu naar uw bid of aanbesteding en hoe beïnvloedt u dat? Oftewel: hoe zorgt u dat uw inschrijving op een emvi- of bvp-project als winnaar uit de bus komt? U ontdekt het in deze training.

Tenderteksten leren schrijven

Zakelijk Bloggen

Uzelf profileren als expert in uw vakgebied. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren voor meer leads. Commercieel resultaat halen met ijzersterke blogs. Breid nu uw blogvaardigheden uit.

Zakelijk Bloggen leren

De vier modules zijn als geheel en onafhankelijk van elkaar te programmeren. Deelnemers gaan steeds in de praktijk aan de slag met onze tips en adviezen, gebaseerd op eigen werk vanuit uw organisatie. Elke module is 100% maatwerk en levert direct aantoonbaar resultaat.